Buzz

Το τρελό 1969 του Κουέντιν Ταραντίνο στο νέο τρέιλερ του «Κάποτε στο Χόλιγουντ»

στα 10

Ανάμεσα στην πρεμιέρα του και στις πρώτες εντυπώσεις από το 72ο Φεστιβάλ Καννών, ο Κουέντιν Ταραντίνο δίνει στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ του «Once Upon a Time in Hollywood».

Flix Team
Το τρελό 1969 του Κουέντιν Ταραντίνο στο νέο τρέιλερ του «Κάποτε στο Χόλιγουντ»

H ένατη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο καταπιάνεται με το καλοκαίρι του 1969 στο Λος Αντζελες: ένα καλοκαίρι ήδη μυθικό, εκείνο όπου η «οικογένεια» του Τσαρλς Μάνσον δολοφόνησε άγρια πέντε ανθρώπους, ανάμεσά τους την έγκυο Σάρον Τέιτ, πανέμορφη νέα ηθοποιό και σύζυγο του Ρομάν Πολάνσκι.

Βυθίζεται στους μηχανισμούς του Χόλιγουντ, καθώς παρακολουθεί έναν πρώην διάσημο τηλεοπτικό ηθοποιό - και τον μόνιμο αντικαταστάτη του - που προσπαθεί να κάνει ένα πετυχημένο βήμα στο σινεμά. Και δεν θέλει να ξέρετε τίποτα περισσότερο.

Δείτε εδώ το νέο - χορταστικό τρέιλερ - του «Once Upon a Time in Hollywood», που κυκλοφόρησε ανάμεσα στην πρώτη δημοσιογραφική και πρώτη επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στο 72ο Φεστιβάλ των Κάννων.


Το 72ο Φεστιβάλ Καννών διεξάγεται από τις 14 ως και τις 25 Μαΐου. Το Flix θα είναι εκεί, για να σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν, τη στιγμή που συμβαίνουν. Διαβάστε όσα χρειάζεται να ξέρετε για τις Κάννες 2019 εδώ.