Buzz

Δείτε τις πρώτες (ερασιτεχνικές) φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο

στα 10

Τις τράβηξε ένας περαστικός φαν. Η συγκίνηση, ωστόσο, δεν είναι λιγότερη.

Δείτε τις πρώτες (ερασιτεχνικές) φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο

Ο Κουέντιν Ταραντίνο με καουμπόικο καπέλο, καθισμένος σε καρέκλα σκηνοθέτη με τ' όνομά του. Ηλιοβασίλεμα. Ενα Taco Bell, πολύχρωμα φωτισμένο. Παρκαρισμένα ολόγυρα, δεκάδες αμερικάνικα αυτοκίνητα του '60.

Διαβάστε ακόμη: Αυτό το καστ δεν τελειώνει: Και ο Αλ Πατσίνο στο «Once Upon a Time in Hollywood» του Ταραντίνο

Αυτά είναι, περίπου, τα στιγμιότυπα που αποθανάτισε ο... realtarantinofan κι ανέβασε στο λογαριασμό του στο instagram. Κι ενώ, στ' αλήθεια, δεν περιλαμβάνουν ούτε ένα στοιχείο της δράσης κι ούτε έναν ηθοποιό, αποπνέουν αυτό ακριβώς στο οποίο, όπως λέει κι ο σκηνοθέτης του, βασίζεται η καρδιά του «Once Upon a Time in Hollywood»: την αύρα του Λος Αντζελες το 1969.

Δείτε τις φωτογραφίες στο τέλος του κειμένου.

Με την 9η ταινία της καριέρας του, ο Κουέντιν Ταραντίνο επιστρέφει στο, διαβόητο για το Λος Αντζελες, καλοκαίρι του 1969. Ενα καλοκαίρι που θα στοιχειώσουν οι κατά συρροή δολοφονίες της «Οικογένειας» του Τσαρλς Μάνσον - αποχαιρετώντας για πάντα την αθωότητα των χίπικων '60ς. Ο Ταραντίνο έχει πει επανειλημμένα ότι η ταινία, που φέρει τον τίτλο «Once Upon a Time in Hollywood», δεν έχει να κάνει με τους φόνους, αυτούς καθεαυτούς. «Η ταινία δεν είναι για τον Τσαρλς Μάνσον, είναι για το 1969» υποστηρίζει ο Ταραντίνο, που μετά τις ανεπανόρθωτες συνέπειες του σκανδάλου Γουάινστιν έπρεπε για πρώτη φορά στην καριέρα του να αναζητήσει νέο παραγωγό - έβγαλε λοιπόν το πρότζεκτ στην ελεύθερη αγορά και είδε τα στούντιο να σφάζονται στην ποδιά του, με επικρατή τη Sony.

Διαβάστε ακόμη: Ο Κουέντιν Ταραντίνο βρήκε το θέμα της επόμενης ταινίας του: τις δολοφονίες της «Οικογένειας Μάνσον»

«Once Upon a Time in Hollywood» cast 607 3

Η πλοκή του «Once Upon a Time in Hollywood» εκτυλίσσεται στο Λος Αντζελες το 1969 κι ακολουθεί τον κεντρικό ήρωα, Ρικ Ντάλτον, που είναι ανερχόμενος ηθοποιός. Μετά από μία επιτυχημένη εμφάνισή του σε τηλεοπτική σειρά γουέστερν, προσπαθεί να κάνει πραγματικότητα και το όνειρό του: μια καριέρα στο σινεμά. Την ίδια φιλοδοξία όμως έχει κι ο Κλιφ Μπουθ, ο κολλητός του φίλος και κασκαντέρ που τον ντουμπλάρει στις επικίνδυνες σκηνές τους. Οσο οι δυο τους παλεύουν στο δρόμο προς το λαμπερό Χόλιγουντ, η ειδησεογραφία των φρικιαστικών δολοφονιών της Σάρον Τέιτ και τεσσάρων φίλων της από τους οπαδούς του Τσαρλς Μάνσον ρίχνει την επικίνδυνη σκιά της στο φόντο αυτού του καλοκαιριού. Ειδικά ο Ρικ δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστος: μένει στο διπλανό σπίτι.

**Διαβάστε επίσης: Ο Ρομάν Πολάνσκι θα είναι ένας από τους ήρωες στη νέα ταινία του Ταραντίνο

«Once Upon a Time in Hollywood» cast 607 1

Πριν από δυο μήνες μάθαμε ότι το ρόλο του Ρικ Ντάλτον κέρδισε ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο , κι αυτός στη δεύτερη συνεργασία του με το σκηνοθέτη, μετά το «Django, Unchained» κι ότι επίσης ο Ταραντίνο έκλεισε τον Μπραντ Πιτ για το ρόλο του Κλιφ Μπουθ, σχηματίζοντας ένα ονειρεμένο πρωταγωνιστικό δίδυμο. «Δουλεύω πάνω στο σενάριο εδώ και 5 χρόνια, ενώ ζω στο Λος Αντζελες όλη μου τη ζωή - το 1969 ήμουν 7 χρόνων» δηλώνει ο Ταραντίνο. «Με ενθουσιάζει η ιδέα να αφηγηθώ μία ιστορία για το LA, για το Χόλιγουντ που δεν υπάρχει πια. Και αυτό που με ενθουσιάζει ακόμα περισσότερο είναι η ευκαιρία να συνεργαστώ με ένα τέτοιο δυναμικό δίδυμο όπως αυτό των Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Μπραντ Πιτ...»

Tarantino Brad Pitt 607

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι στο καστ προστίθενται: από την Ντακότα Φάνινγκ (σε ρόλο πιστής οπαδού του Μάνσον) και τον Ντάμιεν Λούις (ο οποίος φημολογείται ότι θα παίξει τον Στιβ ΜακΚουίν), μέχρι τον Εμίλ Χερς (θα παίξει το φίλο και κομμωτή της Σάρον Τέιτ, που επίσης δολοφονήθηκε εκείνο το βράδυ), τον Λουκ Πέρι και τον Νίκολας Χάμοντ (τον πάλαι ποτέ πιτσιρικά της «Μελωδίας της Ευτυχίας» που εδώ θα ερμηνεύσει τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Σαμ Γουάναμεϊκερ).

αλ πατσίνο λεονάρντο ντικάπριο 607

Ωστόσο, οι τυμπανοκρουσίες ήρθαν με την ανακοίνωση ότι στο «Once Upon a Time in Hollywood» θα συμμετάσχει κι ένα ηθοποιός-ίνδαλμα του Κουέντιν Ταραντίνο (και καμπόσων εκατομμυρίων ακόμα), ο Αλ Πατσίνο, ο οποίος φέτος πρωταγωνίστησε στο «Paterno», το αιχμηρό δράμα για την παιδική κακοποίηση, με μια καθηλωτική ερμηνεία και, πριν δυο μήνες, ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του «The Irishman» του Μάρτιν Σκορσέζε, όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Στο «Once Upon a Time in Hollywood», ο Αλ Πατσίνο θα υποδύεται τον Μάρτιν Σουορτς, τον ατζέντη του ήρωα του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Ρικ Ντάλτον. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Πατσίνο συνεργάζεται με τον Κουέντιν Ταραντίνο, αλλά φυσικά η επιλογή δεν μάς προκαλεί έκπληξη: από τη μια είναι ένας από τους ηθοποιούς που ανέκαθεν θαύμαζε ο σκηνοθέτης κι από την άλλη, ο Πατσίνο ξεκινούσε την καριέρα του ακριβώς την περίοδο που περιγράφει η ταινία.

Το «Once Upon a Time in Hollywood» θα βγει στις αίθουσες στις 9 Αυγούστου του 2019, ακριβώς 50 χρόνια από τη δολοφονία της Σάρον Τέιτ.

Δείτε εδώ τις πρώτες, ανεπίσημες, τέσσερις φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

On the set of Once upon a time in Hollywood, 9th movie by Quentin Tarantino 💘 Follow @realquentintarantinofanclub for more! #realquentintarantinofanclub

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη realquentintarantinofanclub (@realquentintarantinofanclub) στις

Διαβάστε περισσότερα: