Buzz

Ο Deadpool γίνεται επιτέλους μια χριστουγεννιάτικη ταινία για όλη την οικογένεια με το «Once Upon a Deadpool»

στα 10

Αν ποτέ είχες αναρωτηθεί πως θα ήταν μια PG-13 ταινία του «Deadpool», τότε οι ευχές σου μόλις πραγματοποιήθηκαν. Πρόκειται για ένα χριστουγεννιάτικο θαύμα.

Ο Deadpool γίνεται επιτέλους μια χριστουγεννιάτικη ταινία για όλη την οικογένεια με το «Once Upon a Deadpool»

Εχετε αναρωτηθεί ποτέ πως θα ήταν μια ταινία με πρωταγωνιστή τον Deadpool, αν σε κάθε σκηνή που έβριζε ή πετσόκοβε τα μέλη από τα σώματα των κακών έπεφτε μπιπ και λογοκρισία;

Οι «καλοί» άνθρωποι στη Fox, σας έχουν τότε ένα χριστουγεννιάτικο δωράκι. Θα κυκλοφορήσουν ξανά το «Deadpool 2» στις κινηματογραφικές αίθουσες, αυτή την φορά όμως σε όλo το PG-13 μεγαλείο του, έχοντας πάρει την ταινία και πετσοκόβωντάς (pun intended) όλα τα «κακά» μέρη που θα έκαναν κάποιους να κλείσουν τα μάτια τους ή να τρέξουν για εξομολόγηση στην κοντινή τους εκκλησία.

Διαβάστε ακόμα: Αν το «Deadpool» ήταν μιούζικαλ θα ήταν κάπως έτσι!

once upon a deadpool 607

once upon a deadpool 607

H recut εκδοχή της ταινίας έχει τίτλο «Once Upon a Deadpool» με τον αγαπημένο αθυρόστομο ήρωά μας να έχει απαγάγει τον Φρεντ Σάβατζ για να του διαβάσει ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι, όπως κάθε ήρωας που νιώθει μόνος του αυτές τις γιορτινές μέρες εξάλλου. Μη περιμένετε να δείτε κάτι καινούργιο στην ταινία αυτή, πέρα από τις σκηνές του Deadpool με τον Σάβατζ δεμένο στο κρεβάτι και κάποιες σκηνές οι οποίες υπάρχουν ήδη ως deleted scenes στο blu-ray της ταινίας.

Ολα αυτά γίνονται όμως για έναν καλό σκοπό. Για κάθε εισιτήριο που θα πουλήσει η ταινία στην Αμερική, ένα δολάριο θα πηγαίνει στο ίδρυμα «Fuck Cancer». Η ταινία θα παιχτεί για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα στις αίθουσες, από τις 12 Δεκεμβρίου ως την παραμονή των Χριστουγέννων. Στην χώρα μας είναι σχεδόν σίγουρο πως η φιλική προς όλη την οικογένεια εκδοχή του «Deadpool 2» δεν θα βρει τον δρόμο της προς τις αίθουσες, και ίσως να ελπίζουμε σε κάποιο μελλοντικό blu-ray και DVD.

Για την ώρα απολαύστε το τρέιλερ το οποίο από μόνο του είναι αρκετά αστείο.


Διαβάστε ακόμα:

once upon a deadpool poster 607