Buzz

Ολο το Χόλιγουντ στα πόδια της Σοφία Κόπολα!

στα 10

Μας το φύλαγε έκπληξη η Σοφία Κόπολα πως στη νέα της ταινία «The Bling Ring» που γυρίζεται αυτήν την εποχή στο Λος Αντζελες θα παρελάσει όλο το Χόλιγουντ σε απολαυστικά cameos.

Ολο το Χόλιγουντ στα πόδια της Σοφία Κόπολα!
H Εμα Γουάτσον «κλέβει» λίγη δόξα ακόμη στα γυρίσματα του «Τhe Bling Ring»

To γεγονός πως η Σοφία Κόπολα ασχολείται ακόμη μια φορά με τη ματαιότητα της διασημότητας δεν είναι κάτι που πρέπει να προκαλεί έκπληξη. Από το «Χαμένοι στη Μετάφραση» μέχρι τη «Μαρία Αντουανέτα» και το «Somewhere» , το σύμπαν της Σοφία γυρίζει πάντοτε γύρω από την αβάσταχτη ελαφρότητα του να είσαι διάσημος και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα γι'αυτό.

Το ίδιο συμβαίνει και στο «The Bling Ring», την ταινία που βασίζεται στην αληθινή ιστορία μιας συμμορίας εφήβων που μέσα σε διάστημα ενός χρόνου (2008-2009) «ξάφρισε» 3 εκατομμύρια δολάρια σε κλοπιμαία μετά από επιδρομή σε σπίτια διασήμων στο Μπέβερλι Χιλς.

Θέλοντας, ωστόσο, να αντισταθμίσει την έλλειψη «διάσημων» πρωταγωνιστών (η πιο γνωστή από το καστ είναι η Εμα - Ερμιόνη - Γουάτσον) και αγγίζοντας ριψοκίνδυνα τα όρια του ντοκιμαντέρ, η Κόπολα αποφάσισε να γεμίσει την ιστορία της με μια σειρά από guest εμφανίσεις που θα συζητήθουν.

Στην αρχή ήταν ο Γκάβιν Ρόσντεϊλ, frontman των «Bush» και σύζυγος της Γκουέν Στεφάνι, μετά η Κίρστεν Νταντστ (δείτε τις φωτογραφίες από το γύρισμα της ταινίας στο gallery) και τώρα η ανακοίνωση πως η Πάρις Χίλτον θα παίξει στο «The Bling Ring» τον εαυτό της.

Αν ισχύει πως οι διάσημοι που έπεσαν θύματα της συμμορίας θα πρωταγωνιστήσουν οι ίδιοι στην ταινία, τότε θα πρέπει να αναμένουμε κι άλλα ονόματα στη λίστα, όπως αυτά του Ορλάντο Μπλουμ, της Λίντσεϊ Λόχαν, της Νικόλ Ρίτσι και άλλων.

Διαβάστε περισσότερα για το «Τhe Bling Ring» της Σοφία Κόπολα