Buzz

Ο Μάρτιν Σκορσέζε κι ο Μικ Τζάγκερ θέλουν να κάνουν την Ολίβια Γουάιλντ… αληθινά wild

στα 10

Ο Σκορσέζε κι ο Τζάγκερ μαζεύουν καστ για το μουσικό ‘70s έπος που ετοιμάζουν για το HBO. Κι όσα ονόματα ακούμε ως τώρα μάς βάζουν στο σωστό mood.

Ο Μάρτιν Σκορσέζε κι ο Μικ Τζάγκερ θέλουν να κάνουν την Ολίβια Γουάιλντ… αληθινά wild

Το σχέδιο υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια. Ισως απ’ όταν ο Σκορσέζε γύρισε το «Shine a Light», το ντοκιμαντέρ του για τους Rolling Stones το 2008, αλλά σίγουρα από το 2011 όταν για πρώτη φορά γράφτηκε στον Τύπο η αρχική συμφωνία του με τον Μικ Τζάγκερ, να προχωρήσουν από κοινού στη δημιουργία μιας τηλεοπτικής σειράς. Για το HBO φυσικά, δεδομένης της ποσότητας σεξ και ναρκωτικών που πρόκειται να παρουσιάζει! Το project που κάποια στιγμή είχε τον τίτλο «History of Music», ο οποίος μοιάζει να έχει εγκαταλειφθεί πλέον, αφηγείται την ιστορία του Ρίτσι Φινέστρα, ενός χαρισματικού μουσικού παραγωγού σε μια μεγάλη δισκογραφική εταιρία στη Νέα Υόρκη του 1977, όταν η punk και η disco συνυπήρχαν και το hip hop άρχιζε να κάνει την εμφάνισή του. Μέσα σ’αυτόν το χείμαρρο μουσικής και ακραίου life style, ο Ρίτσι, ο οποίος μοιάζει να τρέχει στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, ζώντας μια ξέφρενη rock ‘n’ roll ζωή γεμάτη εύκολο χρήμα, γρήγορο σεξ και άφθονα ναρκωτικά, προσπαθεί ν’ ανακαλύψει τον «επόμενο» ήχο, τον ήχο του μέλλοντος και να τον εξασφαλίσει για την εταιρεία του.

Τον Ρίτσι Φινέστρα της σειράς θα ενσαρκώσει ο Μπόμπι Καναβάλι, πρωταγωνιστής άλλωστε και βραβευμένος με ΕΜΜΥ για το ρόλο του στο «Boardwalk Empire», την πρώτη συνεργασία του Μάρτιν Σκορσέζε με το HBO. Η Ολίβια Γουάιλντ, την οποία γνωρίσαμε κυρίως στο «House», χαζέψαμε πανέμορφη και… ετοιμόγεννη στο φετινό κόκκινο χαλί των Οσκαρ κι είδαμε μέσα στη σεζόν 2013-14 στο «Her» του Σπάικ Τζόουνς και το «Rush» του Ρον Χάουαρντ, θα υποδύεται την Ντέβον Φινέστρα, τη γυναίκα του Ρίτσι, πρώην ηθοποιό και μοντέλο που βυθίζεται ξανά στην περιθωριακή ζωή της όσο η δουλειά του Ρίτσι παραπαίει.

Με τον Μικ Τζάγκερ ως executive producer (και σύμβουλο από πρώτο χέρι), ο Μάρτιν Σκορσέζε θα σκηνοθετήσει τον πιλότο, ενώ το σενάριο της σειράς συνυπογράφουν ο Τέρενς Γουίντερ του «Ο Λύκος της Wall Street» και του «Boardwalk Empire») και ο Τζορτζ Μάστρας του «Breaking Bad».

Διαβάστε ακόμα: