Buzz

Στο «The Old Man and the Gun», ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ είναι για μια ακόμη φορά ο πιο cool ληστής του κόσμου

στα 10

Και όπως πάντα, κλέβει και την παράσταση.

Στο «The Old Man and the Gun», ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ είναι για μια ακόμη φορά ο πιο cool ληστής του κόσμου

Μπορεί οι μέρες του «Butch Cassidy and the Sundance Kid» να ανήκουν στο μακρινό παρελθόν, αλλά ακόμη και σήμερα, ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ δείχνει ικανός να φέρει εις πέρας μια κινηματογραφική ληστεία με ιδιαίτερη επιτυχία αλλά και χάρη, όπως μπορείτε να δείτε στο τρέιλερ της καινούριας ταινίας του Ντέιβιντ Λόουερι, ο οποίος μετά τα «St. Nick», «Ain’t Them Bodies Saints», «A Ghost Story» και το «ο Πιτ κι ο Δράκος του» επιστρέφει για μια ακόμη φορά σε διαφορετικό ύφος.

Δείτε ακόμη: Αυτές είναι οι ταινίες που περιμένουμε να δούμε στο 75ο Φεστιβάλ Βενετίας

the old man and the gun 607

Το φιλμ αφηγείται την «ως επί το πλείστον» αληθινή ιστορία του Φόρεστ Τάκερ, ενός ληστή τραπεζών που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στη φυλακή (εκτός από τις φορές που απέδρασε από αυτή) και ο οποίος συνέχισε να εξασκεί το «επάγγελμά» του ακόμη και μετά τα 70 του.

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ δείχνει απόλυτα cool στο ρόλο του Τάκερ (ο οποίος μάλλον θα είναι ο τελευταίος της καριέρας του) και η Σίσι Σπέισεκ αξιαγάπητη σε αυτόν της γυναίκας που θα ερωτευτεί, ενώ το εξαιρετικό καστ συμπληρώνουν ο σταθερός συνεργάτης του Λόουερι, Κέισι Αφλεκ, και οι Τομ Γουέιτς και Ντάνι Γκλόβερ.

Δείτε πιο κάτω το τρέιλερ της ταινίας που θα βγει στις αίθουσες της Αμερικής στις 28 Σεπτεμβρίου, αφού υποθέτουμε περάσει πρώτα από τα φεστιβάλ της Βενετίας και του Τορόντο.


Δείτε ακόμη:

the old man and the gun 607