Buzz

«Ολα Θα Πάνε Καλά» για τον Βιμ Βέντερς. Αν είναι τρισδιάστατα...

στα 10

Το «Ολα Θα Πάνε Καλά», η νέα ταινία του Βιμ Βέντερς υποτίθεται ότι θα ήταν έτοιμη για να κάνει την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Βερολίνου του 2013. Πόσο άραγε χρειάζεται να αργήσεις για να αποφασίσεις ότι ο πρωταγωνιστής σου θα είναι ο... Τζέιμς Φράνκο;

«Ολα Θα Πάνε Καλά» για τον Βιμ Βέντερς. Αν είναι τρισδιάστατα...
Μια πρώτη προωθητική εικόνα για το «Everything Will Be Fine» του Βιμ Βέντερς

Δεν είχαμε πολλή ώρα να ασχοληθούμε με κάποιο καινούριο πρότζεκτ του Τζέιμς Φράνκο (διαβάστε περισσότερα εδώ) και να που ο Βιμ Βέντερς μας προσφέρει μια ακόμη ταινία στο πλούσιο βιογραφικό του νεαρού ηθοποιού - σκηνοθέτη - whatever, αφού είναι πλέον επίσημο πως ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην καινούρια ταινία του Γερμανού σκηνοθέτη ανήκει στον Φράνο, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό της Σάρα Πόλεϊ.

Το «Everything Will Be Fine» αφηγείται την ιστορία ενός άντρα, ο οποίος μετά από ένα τσακωμό με τη συζυγο του, χτυπάει με το αυτοκίνητο του και σκοτώνει ένα παιδί. Τον παρακολουθούμε για τα επόμενα δώδεκα χρόνια της ζωής του καθώς προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ και να παραδεχτεί πως αυτός που κοιτάζει καθημερινά στον καθρέφτη δεν είναι ένας δολοφόνος, αλλά ένας κανονικός άνθρωπος που απλά η τύχη δεν του φέρθηκε καλά.

Το φιλμ θα είναι τρισδιάστατο, συνεχίζοντας έτσι την (επιτυχημένη) παράδοση που ξεκίνησε ο Βέντερς τόσο με την «Πίνα Μπάους» όσο και με το τηλεοπτικό «Cathedrals of Culture» (διαβάστε περισσότερα εδώ), ενώ όπως δήλωσε ο Βέντερς «το μέσο υπηρετεί τις δυνατότητες μιας μικρής διαπροσωπικής ιστορίας.»

Θυμίζουμε ξανά (για όποιον μπορεί να το ξεχάσει) πως η τελευταία ταινία μυθοπλασίας που γύρισε ο Βέντερς ήταν το ανεκδιήγητο «Palermo Shooting», γεγονός που μας κάνει καχύποπτους και δικαιολογημένα μας αναγκάζει να κρατήσουμε μικρό καλάθι παρόλο τον αισιόδοξο τίτλο της νέας του ταινίας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ για τον Βιμ Βέντερς.