Buzz

Ολα μεγάλα; Πρώτο τρέιλερ για το «Cloud Atlas», διάρκειας 6 λεπτών!

στα 10

Ολοι οι χρόνοι, όλοι οι τόποι, μυθικό καστ και διάρκεια 164 λεπτά. Το πρώτο τρέιλερ του «Cloud Atlas» δε θα μπορούσε ποτέ να είναι μίνιμαλ!

Ολα μεγάλα; Πρώτο τρέιλερ για το «Cloud Atlas», διάρκειας 6 λεπτών!

Μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι το «Cloud Atlas», το δαιδαλώδες, προκλητικό opus των αδελφιών Λάνα και Αντι Γουατσόφσκι και του Τομ Τίκβερ, θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Τορόντο, γρήγορα κυκλοφόρησε και το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, πληθωρικό όπως και ολόκληρο το project, μια και διαρκεί 6 ολόκληρα λεπτά, πράγμα όχι δυσνόητο αν σκεφτεί κανείς ότι η ταινία διαρκεί 164!

Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Ντέιβιντ Μίτσελ, τόσο σύνθετο και πλούσιο που κανείς ποτέ δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να μεταφερθεί στον κινηματογράφο, η ταινία αφηγείται την εξέλιξη του ανθρώπου από τον 19ο αιώνα μέχρι το μακρινό μέλλον, κι από το Βέλγιο και το Σαν Φρανσίσκο μέχρι την Κορέα και τη Χαβάη, ενώ όλοι οι ηθοποιοί θα υποδύονται όχι μόνο πολλούς ρόλους, αλλά και τα δύο φύλα σε μια εναλλαγή που ήδη κάνει το «Cloud Atlas» την ταινία - γεγονός του 2012! (διαβάστε περισσότερα εδώ)

Στο «Cloud Atlas» πρωταγωνιστούν, μάλλον όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί ποτέ, οι Τομ Χανκς, Χάλι Μπέρι, Τζιμ Στέρτζες, Μπεν Γουίσο, Τζιμ Μπρόντμπεντ, Χιου Γκραντ, Μπέι Ντούνα, Ντέιβιντ Γκιάζι, Σούσαν Σαράντον, Κιθ Ντέιβιντ, Τζέιμς Ντ’ Αρσι και Χιούγκο Γουίβινγκ.

Το «Cloud Atlas» θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 26 Οκτωβρίου και στην Ελλάδα τον Νοέμβριο.

Tags: CLOUD ATLAS