Buzz

Ολα είναι μαγικά στη Χώρα του Οζ!

στα 10

Με νέες φωτογραφίες προτοιμάζει την έξοδο του στους κινηματογράφους τον Μάρτιο του 2013, το «Oz The Great and Powerful» του Σαμ Ράιμι. Ανάμεσά τους μια πιο λεπτομερή ματιά στη Μισέλ Γουίλιαμς, τη Ρέιτσελ Βάις και τη Μίλα Κούνις. Τις γυναίκες δηλαδή που θα κάνουν τη ζωή δύσκολη για τον Τζέιμς Φράνκο!

Ολα είναι μαγικά στη Χώρα του Οζ!

Μετά από μαγικά πόστερς και artworks που έπεισαν για το πόσο όμορφο θα είναι το «Oz The Great and Powerful», έρχονται τώρα και οι πρώτες φωτογραφίες από την ταινία του Σαμ Ράιμι που ζωντανεύει μια άλλη εκδοχή πάνω στο «Τhe Wonderful Wizard of Oz» του Λ. Φρανκ Μπάουμ.

Το φιλμ αφηγείται την ιστορία ενός ερασιτέχνη μάγου (Τζέιμς Φράνκο) που φτάνει με αερόστατο στη χώρα του Οζ προσπαθώντας να αποδείξει πως δεν είναι ακριβώς ο βασιλιάς της Χώρας των Σμαραγδιών όπως όλοι πιστεύουν.

Στην πορεία του θα έρθει αντιμέτωπος με τις κακές μάγισες Θεοντόρα (Ρέιτσελ Βάις) και Εβαντόρα (Μίλα Κούνις), ενώ για να τον βοηθήσει είναι πάντα πρόθυμη η Γκλίντα η Καλή Μάγισσα την οποία υποδύεται η Μισέλ Γουίλιαμς.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις νέες φωτογραφίες της ταινίας, ένα νέο υπέροχο πόστερ και θυμηθείτε το καταπληκτικό τρέιλερ και διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το «Oz Τhe Great and Powerful» εδώ.

1

2

3

4

5