Φεστιβάλ / Βραβεία

Οι χίπστερ όλου του κόσμου βρίσκουν επιτέλους την ταινία τους!

στα 10

O τίτλος της είναι «Ι am not a Hipster», συμμετέχει στο Φεστιβάλ του Σάντανς και είναι ήδη, πριν ακόμη την προβολή της, η βίβλος των απανταχού hipsters του πλανήτη.

Οι χίπστερ όλου του κόσμου βρίσκουν επιτέλους την ταινία τους!

To ντεμπούτο του Ντέστιν Ντάνιελ Κρέτον κλείνει από τώρα μια θέση για το «φεστιβαλικό» hype της χρονιάς. Οχι μόνο για τον τίτλο του - που του προσφέρει αυτόματα ένα ωραιότατο target group - αλλά και για το soundtrack των Canines (ανεξάρτητης μπάντας από το Σαν Ντιέγκο) που ντύνουν τη μελαγχολική ιστορία ενός μουσικού με τον ίδιο τρόπο που λίγα χρόνια πριν το έκανε για το «Once» o Γκλεν Χάνσαρντ και η Μαρκέτα Ιργκλοβα, φτάνοντας μέχρι το Οσκαρ καλύτερου τραγουδιού.

Οχι, δεν προκαταβάλλει κανείς την διαδρομή του «Ι'm Not A Hipster» που δεν αποκλείεται να είναι μια από τις εκπλήξεις του φετινού Σάντανς (συμμετέχει στο πρόγραμμα «NEXT<=>»), αλλά η επίσημη υπόθεση της ταινίας που αναφέρει πως πρόκειται για την «ιστορία ενός ήρωα με φόντο την indie μουσική και καλλιτεχνική σκηνή, που εξερευνά θέματα αγάπης, απώλειας και του τι σημαίνει να δημιουργείς στέκοντας πρόσωπο με πρόσωπο με την τραγωδία» δεν μπορεί παρά να σε βάλει σε υποψίες για για το πόσο «hipster» δεν είναι το όλο εγχείρημα.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω, ακούστε το soundtrack των Canines εδώ και περιμένετε μέχρι τις επόμενες Νύχτες Πρεμιέρας. Κάτι μας λέει πως βρίσκεται ήδη στο πρόγραμμα τους!