Buzz

Οι χειρότερες ταινίες του 2012 από το TIME

στα 10

Μπορεί οι λίστες με τις καλύτερες ταινίες του 2012 να έχουν αρχίσει να δημοσιοποιούνται, αλλά τι θα λέγατε και για μια εξαίρεση; Το περιοδικό TIME δημοσιοποίησε τη δεκάδα του με τις χειρότερες ταινίες της χρονιάς. Και στην κορυφή βρίσκεται το «Cloud Atlas» των αδερφών Γουατσόφσκι και του Τομ Τίκβερ.

Οι χειρότερες ταινίες του 2012 από το TIME
O Τομ Χανκς τι έχει να πει για όλα αυτά;

Μετά τις λίστες με τις καλύτερες ταινίες του 2012 που κυκλοφόρησε πρώτο το «Cahiers du CInema» (δείτε τις επιλογές του εδώ) και στη συνέχεια το «Sight & Sound» (δείτε τη δεκάδα του εδώ), το περιοδικό ΤΙΜΕ κάνει τη διαφορά και ψηφίζει τις χειρότερες ταινίες της χρονιάς μαζεύοντας μερικά από τα προς αποφυγή παραδείγματα ταινιών που προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ανάμεσά τους φυσικά το «John Carter», το «Τι Να Περιμένεις Οταν Είσαι Εγκυος», το «Αυτό θα πει Πόλεμος», το «Hyde Park on Hudson» που δεν έχουμε δει ακόμη στην Ελλάδα και φυσικά το «Cloud Atlas» που υπήρξε με διαφορά η πιο πολυσυζητημένη ταινία της χρονιάς... όχι για καλό. Ακόμη και οι υποστηρικτές της δεν μπόρεσαν παρά να παραδεχτούν πως τα προβλήματα στην ταινία των Αντι και Λάνα Γουατσόφσκι και Τομ Τίκβερ είναι περισσότερα απ' όσα θα άντεχε ο μέσος θεατής. Ωστόσο, έστω και με αυτόν τον τρόπο ίσως μπορούμε να μιλάμε ήδη για ένα μελλοντικό καλτ φιλμ, σημάδι και σημαινόμενο μιας Ευρώπης σε κρίση!

Οι 10 χειρότερες ταινίες του 2012 κατά το περιοδικό ΤΙΜΕ είναι οι εξής:

  1. Cloud Atlas των Αντι Γουατσόφσκι, Λάνα Γουατσόφσκι, Τομ Τίκβερ
  2. John Carter του Αντριου Στάντον
  3. Hyde Park on Hudson του Ρότζερ Μισέλ
  4. Abraham Lincoln Vampire Hunter
  5. Aυτό θα Πει Πόλεμος του ΜacG
  6. Λοραξ των Κρις Ρενό, Κάιλ Μπαλντά
  7. Alex Cross του Ρομπ Κοέν
  8. Τι να Περιμένεις Οταν Είσαι Εγκυος του Κερκ Τζόουνς
  9. Η Παράξενη Ζωή του Τίμοθι Γκριν του Πίτερ Χέτζες
  10. One For the Money της Τζούλι - Αν Ρόμπινσον

Εσείς ωστόσο ψηφίστε για την ώρα τις καλύτερες ταινίες της χρονίας στη μεγάλη ψηφοφορία του Flix.gr που συνεχίζεται.