Buzz

Οι R.E.M., η Πάτι Σμιθ και το sex book του Τζέιμς Φράνκο με τη Λίντσεϊ Λόχαν!

στα 10

Οταν ο Μάικλ Στάιπ ανέθεσε στον Τζέιμς Φράνκο να σκηνοθετήσει ένα βίντεο κλιπ για το τραγούδι των R.E.M. «Blue», από το τελευταίο άλμπουμ του συγκροτήματος, δεν είχε ίσως φανταστεί πως ο νεαρός multi artist θα διάλεγε για υλικό του μια ελεγεία για το Λος Αντζελες με πρωταγωνίστρια την ημίγυμνη Λίντσεϊ Λόχαν...

Οι R.E.M., η Πάτι Σμιθ και το sex book του Τζέιμς Φράνκο με τη Λίντσεϊ Λόχαν!

Οταν οι R.E.M. κυκλοφόρησαν το «Collapse Into Now», το άλμπουμ που έμελλε να είναι και το τελεύταιο της δισκογραφίας τους (διαβάστε περισσότερα εδώ) , o Μάικλ Στάιπ είχε μια ιδέα που την ονόμασε «Collapse Into Now Film Project».

Στην πραγματικότητα το «Collapse Into Now Film Project» ήταν μια σειρά από μικρού μήκους ταινίες που θα συνόδευαν τα τραγούδια του άλμπουμ από διάσημους σκηνοθέτες, ανάμεσα τους η Σαμ Τέιλορ Γουντ, ο Τομ Γκιλρόι, ο ίδιος ο Μάικλ Στάιπ, ο Αλμπερτ Μέισλες και άλλοι. Από αυτές τις ταινίες γυρίστηκαν μέχρι σήμερα μόλις τρεις (το «Uberlin» του Σαμ Τέιλορ Γουντ, το «Ιt Happened Today» του Τομ Γκιλρόι και το «Mine Smell Like Honey» του Ντόμινικ ΝτεΤζόζεφ.

Το όνομα του Τζέιμς Φράνκο βρισκόταν από την αρχή δίπλα στα «Blue» και «That Someone is You». Το δεύτερο δεν γυρίστηκε ποτέ, αλλά το «Βlue» έκανε μόλις την εμφάνιση του και δεν είναι παρά ένας φόρος τιμής στην εφήμερη λάμψη του Λος Αντζελες με extra bonus μια αισθησιακή φωτογράφηση της Λίντσεϊ Λόχαν από τον Τέρι Ρίτσαρντσον, μέρος μιας ταινίας που ετοιμάζει ο Φράνκο για τη Λόχαν και ενός «προκλητικού, αλλά πολιτικού», όπως το περιγράφει ο Φράνκο, sex book που θα υπογράφουν και οι τρεις τους.

Αφήνοντας, ωστόσο κατά μέρος τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του Τζέιμς Φράνκο (διαβάστε περισσότερα εδώ) και της Λίντσεϊ Λόχαν (διαβάστε περισσότερα εδώ), ας παραδεχτούμε πως η ταινία που συνοδεύει τις μελαγχολικές φωνές του Μάικλ Στάιπ και της Πάτι Σμιθ (που συμμετέχει στο τραγούδι) είναι κάτι παραπάνω από ατμοσφαιρική.

Δείτε το «Blue» παρακάτω: