Buzz

Οι National δανείζουν τα τραγούδια τους στο «Warrior»

στα 10

Η νέα ταινία του Γκάβιν Ο’Κόνορ παίρνει χρώμα, ύφος και γοητεία από τη μουσική της αμερικανικής indie μπάντας.

Οι National δανείζουν τα τραγούδια τους στο «Warrior»

Το «Warrior» του Γκάβιν Ο’Κόνορ, σκηνοθέτη των «Miracle», «Tumbleweeds» και «Pride and Glory», ασχολείται με δυο αδέλφια (στους ρόλους οι γοργά ανερχόμενοι Τομ Χάρντι και Τζόελ Ετζερτον), που αναγκάζονται να έρθουν αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλο και οι δύο με το μονοπάτι όπου τους έχει βγάλει η ζωή, στο ρινγκ. Ο Νικ Νόλτε υποδύεται τον πατέρα τους, που προσπαθεί να αποτρέψει την οριστική διάλυση της οικογένειας.

Η ταινία στην περιγραφή της θυμίζει το «The Fighter» και, εκτός από τους πρωταγωνιστές της (δείτε εδώ το φωτογραφικό λεύκωμα «The Men of Warrior» που κυκλοφόρησε με τα μυώδη και ιδρωμένα κορμιά τους), μοιάζει συμβατική. Ωστόσο, η εταιρεία παραγωγής Lionsgate είχε την εξυπνάδα να συμπεριλάβει στο φιλμ και στην καμπάνια προώθησής του δύο τραγούδια των National, που αμέσως της προσδίδουν μια επιπλέον ιδιαιτερότητα και καθορίζουν τον τόνο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το video clip του About Today με σκηνές από το «Warrior», που αυτομάτως κάνει την ταινία να μοιάζει ατμοσφαιρική, μελαγχολική κι ενδιαφέρουσα. Το τραγούδι ακούγεται στο φινάλε της ταινίας, ενώ στη διάρκειά της θα πετύχετε και το Start a War.

Το «Warrior» μόλις ξεκίνησε να προβάλλεται στην Αμερική. Δείτε φωτογραφίες από την ταινία στο gallery.