Buzz

Οι ήρωες του «The Hunger Games» αποκαλύπτονται!

στα 10

Μια νέα σειρά φωτογραφιών ξεκαθαρίζει ακόμη περισσότερο το τοπίο γύρω από το «The Hunger Games», την ταινία που φιλοδοξεί να είναι το γεγονός του 2012. Πεινάσατε;

Οι ήρωες του «The Hunger Games» αποκαλύπτονται!

Αν και δεν πρόκεται να δείτε τίποτα περισσότερο απ' όσα έχετε ήδη δει στο πρώτο τρέιλερ του «The Hunger Games», οι 11 συνολικά φωτογραφίες που κυκλοφόρησε εκ νέου η Lionsgate για να γιορτάσει τον ερχομό του 2012 περιλαμβάνουν όσες γνωρίζαμε μέχρι σήμερα συν μερικές καινούργιες.

Ολες μαζί αναδεικνύουν - ίσως περισσότερο και από το ίδιο το τρέιλερ - το παράδοξο, πολύχρωμο και σουρεαλιστικό σύμπαν του «The Hunger Games», ένα κόσμο που στέκεται κάπου ανάμεσα στη φαντασία, την επίδειξη μόδας και το παραμύθι. Ανάμεσα τους θα βρείτε την Τζένιφερ Λόρενς - Κάτνις σε διαφορετικές φάσεις μέσα και έξω από τους αγώνες, τον μέντορα της Γούντι Χάρελσον, τον σύμβουλο μόδας Λένι Κράβιτζ, το ερωτικό αντικείμενο της, Λίαμ Χέμσγουορθ, τον Τζος Χάτσερσον, την Ελίζαμπεθ Μπανκς και ακόμη μερικούς από τους ηθοποιούς - ήρωες που θα δούμε στο φιλμ.

Μέχρι τις 23 Μαρτίου, όταν η ταινία θα βγει στις αίθουσες του πλανήτη, μελετήστε καλά τις φωτογραφίες στο gallery παρακάτω και θυμηθείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ταινία που ελπίζουμε ο τίτλος της («Αγώνες Πείνας») να μην προεξοφλεί τη μοίρα του 2012!

Δείτε εδώ μερικές από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του 2012