Industry

Οι «Avengers» στο έξω διάστημα!

στα 10

Η τεράστια εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία της χρονιάς, που σάρωσε τα ταμεία της… Γης, κατευθύνεται τώρα και στον υπόλοιπο Γαλαξία!

Οι «Avengers» στο έξω διάστημα!

Ναι, κυριολεκτικά, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Marvel. Σε μια ειδική συμφωνία με τη NASA, οι «Εκδικητές» θα εγκατασταθούν για λίγο στα κεντρικά της γραφεία στο Χιούστον, απ’ όπου η ταινία θα ανέβει ψηφιακά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, για μια… κοσμική προβολή στο διάστημα.

Το πλήρωμα του σταθμού, που θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους «Εκδικητές», βρίσκεται σε περιστροφή, 220 μίλια, δηλαδή 350 χιλιόμετρα μακριά από τη Γη. Αυτό θα πει «μια ταινία που άρεσε σε ΟΛΟΝ τον κόσμο»!

Ο Λούις Ντ’ Εσπόζιτο της Marvel δήλωσε, προφανώς συγκινημένος, ότι «το στούντιο έχει τον προνόμιο να μοιραστεί τους ‘Εκδικητές’ με τους ανθρώπους βρίσκονται στο διάστημα και εξερευνούν το σύμπαν. Ενα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στη NASA που χρησιμοποιεί την απίστευτη τεχνολογία που διαθέτει, για να πραγματοποιήσει αυτήν την ξεχωριστή προβολή χιλιόμετρα μακριά από τη Γη. Είναι μια στιγμή που θα έκανε τον Ironman Τόνι Σταρκ να ζηλέψει!»

Αραγε, στο διάστημα, έχει και ποπ κορν;

Διαβάστε τα πάντα για τους «Avengers» εδώ.