Industry

Οι «Avengers» στην κορυφή του παγκόσμιου box-office!

στα 10

Δεν προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός πως οι «Avengers» του Τζος Γουίντον κατέκτησαν την κορυφή του παγκοσμίου box-office, πριν ακόμη βγουν στην Αμερική... Τα σημάδια είχαν φανεί ήδη από τις ενθουσιώδεις κριτικές επαγγελματιών και κοινού σε όλον τον κόσμο!

Οι «Avengers» στην κορυφή του παγκόσμιου box-office!

Με συνολικές εισπράξεις 178.4 εκατομμύρια δολάρια σε 39 χώρες, οι «Avengers» πήραν οριστικά και αμετάκλητα την εκδίκηση τους από το παγκόσμιο box - office, σπάζοντας τα ρεκόρ του καλύτερου ανοίγματος όλων των εποχών σε Μεξικό, Βραζιλία, Ταϊβάν, Χονγκ Κονγκ και Φιλιππίνες.

Στη Μ. Βρετανία άνοιξε ως η πιο εμπορική ταινία με υπερήρωες με συνολικές εισπράξεις 24.7 εκατομμύρια δολάρια, στην Αυστραλία (με 19.7 εκατομμύρια δολάρια) έκανε το δεύτερο καλύτερο άνοιγμα όλων των εποχών, ενώ και στην Ελλάδα και την Κύπρο οι «Avengers» έδειξαν τη δύναμη τους με το δεύτερο καλύτερο άνοιγμα του 2012 με 82.786 εισιτήρια.

Αν υπολογίσει κανείς πως με την έξοδο του στην Αμερική, στις 4 Μαΐου, το φιλμ του Γουίντον αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερα από 150 εκατομμύρια δολάρια, τότε η Marvel μπορεί να υπερηφανεύεται από τώρα πως δεν έκανε μόνο την καλύτερη ταινία υπερηρώων που γυρίστηκε ποτέ, αλλά και την πιο εμπορική!

Διαβάστε περισσότερα για τους «Avengers»