Buzz

«Oh, hi Mark». Δείτε τις σκηνές του «The Room» από το «The Disaster Artist», μαζί με τις πρωτότυπες

στα 10

Ο Τζέιμς Φράνκο έκανε πολύ εξαιρετική δουλεία όχι μόνο στην δική του ταινία μα και στην αναπαράσταση σκηνών από αυτή του Τόμι Γουάιζο. Απολαύστε.

«Oh, hi Mark». Δείτε τις σκηνές του «The Room» από το «The Disaster Artist», μαζί με τις πρωτότυπες

Το «The Disaster Artist» είναι ούτε λίγο ούτε πολύ, ένας αληθινός θρίαμβος για τον σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή του, ακριβώς το αντίθετο απ΄ ότι ήταν για τον δικό του δημιουργό το «The Room» = τουλάχιστον στο επίπεδο των προθέσεων.

Μερικές από τις πιο αστείες στιγμές στην ταινία του Τζέιμς Φράνκο που εξιστορεί τα γυρίσματα μιας ταινία που έχουν χαρακτηρίσει ως τον «Πολίτη Κέιν των κακών ταινιών», είναι αυτές που περιλαμβάνουν την αναπαράσταση σκηνών από το πρωτότυπο φιλμ.

the disaster artist 607

Διαβάστε εδώ τις εντυπώσεις μας απότην θριαμβευτική προβολή του «The Disaster Artist» στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Τις βλέπεις διάσπαρτες στην διάρκεια του «The Disaster Artist», και συγκεντρωμένες στο τέλος του φιλμ, δίπλα δίπλα με τις ίδιες ακριβώς στιγμές από το «The Room». Ο Φράνκο «ξεπατίκωσε» σκηνές διάρκειας μισής περίπου ώρας από την ταινία του Γουάιζο κάτι που είναι αρκετό για να μας κάνει να ανυπομονούμε για το DVD, καθώς μόνο ένα μικρό τους μέρος χώρεσε στην ταινία.

the disaster artist 607

Πάρτε πιο κάτω μια γεύση από αυτές τις σκηνές, δίπλα δίπλα με τις πρωτότυπες, ακριβώς όπως θα τις δείτε στο φιλμ και δείτε τον Φράνκο και τον Τόμι Γουάιζο δίπλα δίπλα, μαζί, σε μια τηλεοπτική τους συνέντευξη.



Δείτε ακόμη