Buzz

Και οι 8 είναι υπέροχες: Συμπληρώνονται οι κυρίες του «Ocean's Eight»

στα 10

Με την προσθήκη της Αν Χάθαγουεϊ και της Ριάνα, οι... Οκτώ της Ocean είναι έτοιμες για όλα - κυρίως, για γυρίσματα!

Και οι 8 είναι υπέροχες: Συμπληρώνονται οι κυρίες του «Ocean's Eight»

Update 18.12 Δείτε στο τέλος του κειμένου το πρώτο teaser που κυκλοφόρησε για την ταινία

Update 30.01 Δείτε παρακάτω την πρώτη φωτογραφία του «Ocean's 8» που κυκλοφόρησε η Warner Bros., με τις πρωταγωνίστριες της ταινίας στο μετρό της Νέας Υόρκης. Με τη σειρά οι Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Μπλάνσετ, Rihanna, Μίντι Κέιλινγκ, Awkwafina, Ελενα Μπόναμ-Κάρτερ, Αν Χάθαγουεϊ και η Σάρα Πόλσον, στο ρόλο που φημολογούνταν ότι θα είχε η Ελίζαμπεθ Μπανκς

oceans 8 607

Η «γυναικεία» διασκευή του «Ocean's Eleven», ένα ριμέικ της ταινίας (και των σίκουελ, αν όλα πάνε κατ' ευχήν) του Στίβεν Σόντερμπεργκ, ακούστηκε αρχικά με μια ελαφρότητα, όμως εξελίσσεται σ' ένα πρότζεκτ που μπορεί να συγκεντρώνει καστ μεγατόνων. Η ιδέα ξεκίνησε από τον σκηνοθέτη Γκάρι Ρος (του «The Hunger Games» και τώρα του «The Free State of Jones» με τον Μάθιου ΜακΚόναχεϊ), ο οποίος πήρε την ευχή του Σόντερμπεργκ κι αμέσως στο πρότζεκτ μπήκε η Σάντρα Μπούλοκ.

Διαβάστε ακόμη: Η Σάντρα Μπούλοκ ετοιμάζει γυναικεία παραλλαγή του «Ocean's 11»

κέιτ μπλάνσετ 607

Ωστόσο, το φιλμ δε θα είναι ριμέικ, δηλαδή οι άντρες ήρωες δεν αντικαθίστανται από γυναίκες, απλώς οι γυναίκες ηρωίδες κρατούν τα κεντρικά χαρακτηριστικά των πρώτων «Εντεκα» και τις μεταξύ τους σχέσεις. Αλλωστε, λέγεται πως ο ρόλος της Σάντρα Μπούλοκ είναι αυτός της... αδελφής του Ντάνι του Τζορτζ Κλούνεϊ. Στις αρχές του καλοκαιριού ακούστηκε ότι στο καστ προστέθηκε κι η Τζένιφερ Λόρενς, παρότι το γεμάτο πρόγραμμά της κάνει αδύνατη τη συμμετοχή της. Επιβεβαιωμένο είναι, όμως, το όνομα της Κέιτ Μπλάνσετ, για το ρόλο που θα είναι βασισμένος στον Ράστι Ράιαν του Μπραντ Πιτ.

Διαβάστε ακόμη: To πρόσωπο της Κέιτ Μπλάνσετ - ένας ολόκληρος κόσμος στο «The Spoils» των Massive Attack

ελίζαμπεθ μπανκς 607

Τρεις ακόμα ηθοποιοί ανακοινώθηκαν επίσημα, πια, ως μέλη του καστ και τα διαφορετικά προφίλ τους κάνουν τα πράγματα ακόμα πιο ενδιαφέροντα: η Ελίζαμπεθ Μπανκς του «Pitch Perfect» που συνεργάστηκε με τον Γκάρι Ρος ως Εφι Τρίνκετ στο «The Hunger Games», η Μίντι Κέιλινγκ του τηλεοπτικού «The Mindy Project» και η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, ως γνωστόν ικανή για όλα. Και οι τρεις δοκιμασμένες και ικανές και σε κωμικές απαιτήσεις. Και τώρα μόλις το καστ μοιάζει να συμπληρώνεται, με την Αν Χάθαγουεϊ ν' αναλαμβάνει δράση, τη Ριάνα ν' αναλαμβάνει... πάθος και, ενδεχομένως, τη ράπερ Awkwafina, που εμφανιζόταν στους «Ανυπόφορους Γείτονες 2» να ολοκληρώνει την ομάδα.

Διαβάστε ακόμη: Η Κέιτ Μπλάνσετ έχει παίξει τον Μπομπ Ντίλαν. Γιατί όχι και τον... Μπραντ Πιτ;

Ο Γκάρι Ρος έχει τη φιλοδοξία να ξεκινήσει γυρίσματα της ταινίας - που προσωρινά τιτλοφορείται «Ocean's Ocho» - στις αρχές αυτού του χειμώνα και το να μπορέσει να εξασφαλίσει στο ίδιο διάστημα τη διαθεσιμότητα όλων αυτών των οσκαρικών κυριών θα είναι πραγματικά θαύμα. Αλλά αφού τ' αγόρια τα κατάφεραν, γιατί όχι και τα κορίτσια;

Update 18.12 Δείτε παρακάτω το πρώτο teaser που κυκλοφόρησε


Διαβάστε ακόμη: