Buzz

Και οι 6 είναι υπέροχες: Μαζεύεται το καστ για το γυναικείο «Ocean's Eleven»

στα 10

«Ocean's Ocho» λέγεται, προς το παρόν, η γυναικεία εκδοχή του «Ocean's Eleven» και οι έξι ηθοποιοί που φημολογείται ότι θα συμμετάσχουν συνθέτουν μια συμμορία-φαντασίωση!

Και οι 6 είναι υπέροχες: Μαζεύεται το καστ για το γυναικείο «Ocean's Eleven»

Η «γυναικεία» διασκευή του «Ocean's Eleven», ένα ριμέικ της ταινίας (και των σίκουελ, αν όλα πάνε κατ' ευχήν) του Στίβεν Σόντερμπεργκ, ακούστηκε αρχικά με μια ελαφρότητα, όμως εξελίσσεται σ' ένα πρότζεκτ που μπορεί να συγκεντρώνει καστ μεγατόνων. Η ιδέα ξεκίνησε από τον σκηνοθέτη Γκάρι Ρος (του «The Hunger Games» και τώρα του «The Free State of Jones» με τον Μάθιου ΜακΚόναχεϊ), ο οποίος πήρε την ευχή του Σόντερμπεργκ κι αμέσως στο πρότζεκτ μπήκε η Σάντρα Μπούλοκ.

Διαβάστε ακόμη: Η Σάντρα Μπούλοκ ετοιμάζει γυναικεία παραλλαγή του «Ocean's 11»

κέιτ μπλάνσετ 607

Ωστόσο, το φιλμ δε θα είναι ριμέικ, δηλαδή οι άντρες ήρωες δεν αντικαθίστανται από γυναίκες, απλώς οι γυναίκες ηρωίδες κρατούν τα κεντρικά χαρακτηριστικά των πρώτων «Εντεκα» και τις μεταξύ τους σχέσεις. Αλλωστε, λέγεται πως ο ρόλος της Σάντρα Μπούλοκ είναι αυτός της... αδελφής του Ντάνι του Τζορτζ Κλούνεϊ. Τον περασμένο μήνα ακούστηκε ότι στο καστ προστέθηκε κι η Τζένιφερ Λόρενς, παρότι το γεμάτο πρόγραμμά της δημιουργεί αμφιβολίες για τη συμμετοχή της. Πριν μια εβδομάδα, το όνομα της Κέιτ Μπλάνσετ ήρθε στο προσκήνιο, για το ρόλο που θα είναι βασισμένος στον Ράστι Ράιαν του Μπραντ Πιτ.

Διαβάστε ακόμη: Η Τζένιφερ Λόρενς πιθανό μέλος της θηλυκής «Συμμορίας των 11»

ελίζαμπεθ μπανκς 607

Τρεις ακόμα ηθοποιοί ανακοινώθηκαν επίσημα, πια, ως μέλη του καστ και τα διαφορετικά προφίλ τους κάνουν τα πράγματα ακόμα πιο ενδιαφέροντα: η Ελίζαμπεθ Μπανκς του «Pitch Perfect» που συνεργάστηκε με τον Γκάρι Ρος ως Εφι Τρίνκετ στο «The Hunger Games», η Μίντι Κέιλινγκ του τηλεοπτικού «The Mindy Project» και η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, ως γνωστόν ικανή για όλα. Και οι τρεις δοκιμασμένες και ικανές και σε κωμικές απαιτήσεις.

Διαβάστε ακόμη: Η Κέιτ Μπλάνσετ έχει παίξει τον Μπομπ Ντίλαν. Γιατί όχι και τον... Μπραντ Πιτ;

Ο Γκάρι Ρος έχει τη φιλοδοξία να ξεκινήσει γυρίσματα της ταινίας - που προσωρινά τιτλοφορείται «Ocean's Ocho» - στις αρχές αυτού του χειμώνα και το να μπορέσει να εξασφαλίσει στο ίδιο διάστημα τη διαθεσιμότητα όλων αυτών των οσκαρικών κυριών θα είναι πραγματικά θαύμα. Αλλά αφού τ' αγόρια τα κατάφεραν, γιατί όχι και τα κορίτσια; Περιμένουμε με ανυπομονησία να μάθουμε τα υπόλοιπα δύο ή τρία ονόματα της συμμορίας.

Διαβάστε ακόμη: