Buzz

Το κοπλιμέντο της Rihanna στην Αν Χάθαγουεϊ που έγινε viral

στα 10

Tι μπορεί να σου πει μια ντίβα και να κοκκινήσεις; Τι είπε η Rihanna στην Αν Χάθαγουεϊ την πρώτη μέρα γυρισμάτων του «Ocean's 8»;

Το κοπλιμέντο της Rihanna στην Αν Χάθαγουεϊ που έγινε viral

Με σκηνοθέτη τον Γκάρι Ρος (του «Pleasantville» και του «Hunger Games»), τα κορίτσια της νέας ταινίας του Ocean's franchise είναι εδώ και αποφασισμένα να κατακτήσουν θεατές, κριτικούς και διεθνές box office. Και καθώς στο γυναικείο αυτό καστ συναντιούνται πολλές, διαφορετικών ταχυτήτων και ταυτόχρονα μεγάλες σταρ (Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Μπλάνσετ, Αν Χάθαγουεϊ, Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, Rihanna, Μίντι Κέιλινγκ, Σάρα Πόλσον, Awkwafina) όλοι οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω τους.

Δείτε κι αυτό: Από το 1 μέχρι το 8 είναι όλες υπέροχες στο νέο τρέιλερ του «Ocean's 8»!

Το σενάριο μάς παρουσιάζει την «Ντέμπι Οσιαν» (Σάντρα Μπούλοκ), την αδελφή του Ντάνι (του Τζορτζ Κλούνεϊ στη σειρά ταινιών του Στίβεν Σόντερμπεργκ), η οποία έχει μόλις αποφυλακιστεί και, ως σωστή απατεώνισσα, οργανώνει αμέσως μια ομάδα γυναικών για μια φιλόδοξη ληστεία στη διάρκεια του Met Gala στο Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης.

rihanna anne hathaway

Η Αν Χάθαγουεϊ (η οποία ερμηνεύει την ηθοποιό που φορά το πανάκριβο κολιέ που έχουν βάλει στο μάτι τα κορίτσια της Ντέμπι Οσιαν), βρέθηκε στα πλατό της Ellen για να μιλήσει για την ταινία και για τις φιλίες που αναπτύχθηκαν μεταξύ τους.

«Λένε ότι οι γυναίκες δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους. Ω πόσο τσακίσαμε αυτό το μύθο! Εμείς αγαπηθήκαμε τρελά, γίναμε πράγματι φίλες!» λέει η Χάθαγουεϊ και προχωράει την αφήγησή της ακόμα περισσότερο. Σε κάτι πιο σημαντικό.

Δείτε κι αυτό: Η Κέιτ Μπλάνσετ και η Σάρα Πόλσον στο βίντεο που θα σας φτιάξει τη μέρα (το μήνα, το χρόνο...)

«Δουλεύουμε σε μία βιομηχανία που μάς πιέζει πολύ η εικόνα. Παρόλο που κάποια πράγματα τα έχω ξεπεράσει και με κάποια έχω επίσης συμφιλιωθεί, μπήκα στο γύρισμα αυτής της ταινίας αμέσως μετά τη γέννηση του γιου μου. Πολλά κιλά πιο παχιά από ό,τι συνήθως. Ο σκηνοθέτης μου μού είχε πει κάτι υπέροχο: "ακόμα πιο τέλεια - όσες περισσότερες γυναίκες, τόσα περισσότεροι σωματότυποι, τόσο καλύτερα!". Ομως εγώ το ήξερα, το είχα άγχος. Μπαίνω πρώτη μέρα στο γύρισμα, με κοιτάει η Σάντρα και λέει "γεια σου κούκλα μανούλα". Και γυρίζει κι η Rihanna και λέει "κούκλα, έχεις σοβαρό κώλο". Και λιποθυμώ. Και συμπληρώνει "έχεις τέλειο κώλο, σαν τον δικό μου!" Κι όταν η Rihanna στο λέει αυτό, είναι το απόλυτο κοπλιμέντο!»

Δείτε την να αφηγείται την πρώτη μέρα γυρίσματος:

.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα: