Buzz

Ο Στίβεν Κολμπέρ βοηθάει τον (σ' ένα μήνα άνεργο) Πρόεδρο Ομπάμα με το βιογραφικό του

στα 10

Ο Στίβεν Κολμπέρ βοηθάει τον Μπαράκ Ομπάμα να ανανεώσει το βιογραφικό του και τον προετοιμάζει για τις μελλοντικές του συνεντεύξεις για δουλειά. Δείτε το βίντεο...

Ο Στίβεν Κολμπέρ βοηθάει τον (σ' ένα μήνα άνεργο) Πρόεδρο Ομπάμα με το βιογραφικό του

Πόσο ακομπλεξάριστος αυτός ο Πρόεδρος. Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει παίξει (και, ναι γιατί όχι, χρησιμοποιήσει) την late night television, όσο κανένας άλλος Πρόεδρος στην πρόσφατη Αμερικανική Ιστορία. Καταλαβαίνοντας ότι τα media (και με τη σειρά τους μετά τα social media που ανακυκλώνουν τα σκετς της προηγούμενης νύχτας) είναι ένα δυνατό μέσο επικοινωνίας, ο Ομπάμα (καθώς και η Πρώτη Κυρία, επίσης!) έχει εμφανιστεί σε όλους τους νυχτερινούς κωμικούς σχολιαστές της επικαιρότητας και έχει αποδεχθεί την πρό(σ)κληση να παίξει μαζί τους σε αστεία σκετς και βίντεο.

Δείτε επίσης: O Mπαράκ Ομπάμα διαβάζει Mean Tweets στον Τζίμι Κίμελ

Το χθεσινοβραδινό από το «The Late Show With Stephen Colbert» θέλει να τον προετοιμάσει για μία σκληρή πραγματικότητα που τον περιμένει σε λιγότερο από έναν μήνα.

obama stephen colbert job interview 607

«Γνωρίζετε πόσο ψηλά είναι τα επίπεδα ανεργίας; Το ξέρετε ότι έχουν φτάσει στο 100% για τους Μπίλι Μπους αυτού του κόσμου;» λέει με φλέγμα ο Στίβεν Κολμπέρ (αναφέροντας φυσικά τον τηλεπαρουσιαστή του «Today Show» που έχασε τη δουλειά του όταν η ηχογραφημένη θλιβερή και σεξιστική συνομιλία του με τον Ντόναλντ Τραμπ είδε πριν από λίγες μέρες το φως της δημοσιότητας).

Δείτε ακόμη: Οταν η Χίλαρι Κλίντον συνάντησε τον Ζακ Γαλιφιανάκη

Ο Μπαράκ Ομπάμα θα εγκαταλείψει τη θέση του στο Λευκό Οίκο σε λίγες μέρες. Και μετά τι;

«Οπως οι φοιτητές στους οποίους απευθυνθήκατε πριν από λίγο, έτσι κι εσείς θα βρεθείτε στην ίδια θέση: θα ψάχνετε σε λίγο για δουλειά. Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας προπονήσω. Δώστε μου το βιογραφικό σας. Χμμμ δεν βλέπω να έχετε πάρει ούτε μία προαγωγή τα τελευταία 8 χρόνια. Πώς κι έτσι;»

«Δεν υπήρχε μεγάλο περιθώριο ανάπτυξης στη θέση στην οποία βρισκόμουν τα τελευταία χρόνια. Ο μόνος άνθρωπος με περισσότερη δύναμη από μένα ήταν η γυναίκα μου» απαντά ο Ομπάμα.

Πατήστε το play για τη συνέχεια:


Δείτε περισσότερα: