Buzz

Ο Ζακ Σνάιντερ μας προ(σ)καλεί σε μια βόλτα με το Batmobile!

στα 10

Ο σκηνοθέτης του πολυαναμενόμενου «Superman vs. Batman» θέλησε να μας ιντριγκάρει. Και τα κατάφερε: με μία μόνο φωτογραφία που αποκαλύπτει το έτοιμο για γυρίσμα Batmobile, πάτησε γκάζια...

Ο Ζακ Σνάιντερ μας προ(σ)καλεί σε μια βόλτα με το Batmobile!

Η ιδέα που ενώνει σε μία κινηματογραφική εμπειρία τον Superman και τον Batman έχει ξεσηκώσει το blockbuster κοινό, αλλά και τους φανατικούς των κόμικ σε όλην την υφήλιο. Μετά από μήνες που το κάστινγκ είχε την πρώτη θέση (με αποκορύφωση το θρίλερ που παίχτηκε με το κράξιμο της επιλογής Μπεν Αφλεκ στο ρόλο του προστάτη της Γκόθαμ), κάποια 24ωρα γκερίλα γυρισμάτων και αρκετές ακόμα εικασίες για το πότε θα ξεκινήσει η πραγματική περιπέτεια, ο σκηνοθέτης Ζακ Σνάιντερ μας ρίχνει ένα ακόμα καροτάκι στα social media: μία φωτογραφία του σκεπασμένου Batmobile.

Φυσικά, τίποτα άλλο δεν έχουμε στα χέρια μας παρά λίγες ακόμα εικασίες. Ξεκινούν τα γυρίσματα....«αύριο;» Περνάει απλώς από τεστ το Batmobile... «αύριο;» Κανείς δεν ξέρει. Εχει όμως ενδιαφέρον να παρακολουθείς πώς αντιδρούν οι φανατικοί κομικάδες απέναντι σε κάθε νέο στοιχείο. Αυτή λοιπόν η φωτογραφία που πόσταρε ο Σνάιντερ στο twitter του ξεσήκωσε διαμάχες στα blogs με φανς που έχουν ήδη αρχίσει να συγκρίνουν το μήκος του νέου οχήματος και το πλάτος των λάστιχων, με ό,τι χρησιμοποίησε ο Τιμ Μπάρτον και με όσα άλλαξε ο Κρίστοφερ Νόλαν (ειδικοί πάντως θεωρούν την προσέγγιση «περισσότερο Τζόελ Σουμάχερ», κι αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό).

Να θυμίσουμε ότι η ανακοίνωση της ταινίας έγινε στα πλαίσια του Comic Con 2013 και μπροστά από 6000 φαν που παραληρούσαν. Η Warner Bros. εξήγησε ότι μαζί με την Dark Comics (DC Entertainment) έψαχναν εδώ και καιρό ιδέες για να φέρουν τους υπερήρωές τους ξανά στην μεγάλη οθόνη: sequel για το «Man of Steel» το 2016, μία ταινία για τον «Flash» και φυσικά το «Justice League» που υπολογίζεται για το 2017.

1«Μήπως ήρθε η ώρα να το ξεκουκουλώσουμε... αύριο;»

«Ομως μία κοινή ταινία με τον Σούπερμαν και τον Μπάτμαν θα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για τους φανατικούς των κόμικς στον κόσμο» είχε πει τότε η Νταϊάν Νέλσον, Πρόεδρος της DC Entertainment. «Είμαστε όλοι ενθουσισμένοι και ανυπομονούμε να δούμε το νέο όραμα του Ζακ Σνάιντερ...»

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης είχε δηλώσει: «Ας είμαστε ειλικρινείς: είναι τουλάχιστον μυθικό να έχεις τον Σούπερμαν και τον Μπάτμαν στην ίδια περιπέτεια. Είναι οι μεγαλύτεροι υπερήρωες της ιστορίας! Ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω ξανά με τον Χένρι Καβίλ στον κόσμο που δημιουργήσαμε και είμαι ενθουσιασμένος που μου δίνεται η ευκαιρία να γράψω το δεύτερο κεφάλαιο....»

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα και το «Superman vs. Batman» αναμένεται στις αμερικανικές αίθουσες τον Μάιο του 2016 - για την ώρα την ίδια μέρα που θα βγει στις αίθουσες και ο τρίτος «Captain America». Ο Ζακ Σνάιντερ υπογράφει το σενάριο μαζί με τον Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ και ο Κρίστοφερ Νόλαν παραμένει στην ομάδα ως executive producer.

Ο Σνάιντερ αποκάλυψε επίσης και το νέο batsuit του Σκοτεινού Ιππότη σε μια ατμοσφαιρική φωτογραφία που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

2

Διαβάστε περισσότερα: