Buzz

Ο Ζακ Μπραφ προστίθεται στο καστ του «Oz: The Great and Powerful»

στα 10

Είναι η ταινία που αναμένεται, στη γραμμή της «Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων», να κάνει το cross over μεταξύ fans του εμπορικού και του καλλιτεχνικού σινεμά. Είναι το «Oz: The Great and Powerful» και η λίστα με τους πρωταγωνιστές του μεγαλώνει!

Ο Ζακ Μπραφ προστίθεται στο καστ του «Oz: The Great and Powerful»
Ο Ζακ Μπραφ πρστίθεται στη "μαγική" εικόνα

Ο Ζακ Μπραφ, δημιουργός του indie «Garden State» και πρωταγωνιστής του τηλεοπτικού «Scrubs», είναι η νέα προσθήκη στο cast του πολυαναμενόμενου «Oz: The Great and Powerful» που θα σκηνοθετήσει ο Σαμ Ράιμι!

Η ταινία θα είναι prequel του «Μάγου του Οζ»: αφηγείται το πώς ο Μάγος – τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Τζέιμς Φράνκο, μετά από συζητήσεις με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και τον Τζόνι Ντεπ – μεταφέρθηκε κατά λάθος, με το αερόστατό του, στη χώρα του Οζ, όπου οι κάτοικοι ζήτησαν τη βοήθειά του για να ξεφορτωθούν την Κακιά Μάγισσα. Ο Ζακ Μπραφ θα υποδυθεί τον πιστό βοηθό του που η αξία του δεν αναγνωρίζεται ποτέ. Ως Κακιά Μάγισσα Ιβανόρα θα πρωταγωνιστήσει η Ρέιτσελ Γουάις, ως πιο αθώα αδελφή της, Θιαντόρα, η Μίλα Κούνις (κάπως αντίστροφοι οι ρόλοι…) και ως Γκλίντα η Μισέλ Γουίλιαμς.

Η ταινία προβλέπεται να είναι έτοιμη τον Μάρτιο του 2013, οπότε.. έχουμε ακόμα μακρύ δρόμο, αλλά είναι ντυμένος με κίτρινα τούβλα!