Buzz

Ο Χάρισον Φορντ παίζει video games!

στα 10

Τι μπορεί να συμβεί αν βάλεις τον Χάρισον Φορντ να δοκιμάσει το καινούριο video game της σειράς «Uncharted» με τίτλο «Uncharted 3: Drake's Deception», του οποίου ο ήρωας θυμίζει έντονα τον Ιντιάνα Τζόουνς;

Ο Χάρισον Φορντ παίζει video games!

Σίγουρα, το να βλέπεις τον Χάρισον Φορντ να παίζει με το Playstation 3 δεν είναι ακριβώς αυτό που φανταζόσουν ότι κάνει ο 69χρονος ηθοποιός στον ελεύθερο του χρόνο.

Κι, όμως, αρκετά πειστικός (ως καλός ηθοποιός ή φαν της κονσόλας), ο Φορντ ανέλαβε να προμοτάρει το καινούριο video game της σειράς «Uncharted» που κυκλοφορεί την 1η Νοεμβρίου ακολουθώντας τα προηγούμενα παιχνίδια («Uncharted: Drake's Fortune», «Uncharted 2: Among Thieves»).

Στα σχέδια της PlayStation είναι η κυκλοφορία ακόμη ενός παιχνιδιού με τίτλο «Uncharted: Godlen Abyss», ενώ αρχικα η Sony και αργότερα η Columbia είχαν ανακοινώσει ήδη από το 2009 την προετοιμασία μιας ταινίας βασισμένης στις περιπέτειες του Νέιθαν Ντρέικ.

Μέχρι και το 2010, το σχέδιο που θα βασιζόταν στο πρώτο παιχνίδι «Uncharted: Drake' s Fortune» είχε για σκηνοθέτη τον Ντέιβιντ Ο' Ράσελ και πρωταγωνιστή τον Μαρκ Γουόλμπεργκ. O O' Ράσελ όμως αποχώρησε για να τον αντικαταστήσει ο Νιλ Μπέργκερ («Απόλυτη Ευφυία») με το σενάριο να γράφεται ξανά από την αρχή και το μέλλον του φιλμ να παραμένει αβέβαιο.

Ετσι κι αλλιώς ο Φορντ είναι ήδη πολύ μεγάλος για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει...

Δείτε το βίντεο παρακάτω