Buzz

Ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ με τη στολή του (αστυνομικού) στο «Dark Knight Rises»

στα 10

Καθώς τα γυρίσματα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν συνεχίζονται στη Νέα Υόρκη, όλοι μοιάζουν να κυκλοφορούν με μια φωτογραφική μηχανή. Μερικές φορές πετυχαίνουν κάτι ενδιαφέρον...

Ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ με τη στολή του (αστυνομικού) στο «Dark Knight Rises»

Οταν η ανακοινώθηκε η συμμετοχή του Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ στην καινούρια περιπέτεια του Μπάτμαν, παρ ότι οι επίσημες πληροφορίες έλεγαν ότι θα υποδύεται έναν αστυνομικό, ελάχιστοι τις πίστεψαν. Οι φήμες οργίαζαν για το ποιος θα μπορούσε να είναι αληθινά ο ρόλος του. Χτες όταν οι πρώτες φωτογραφίες από τη συμμετοχή του στα γυρίσματα έκαναν την εμφάνισή τους, δείχνοντάς τον στο πλευρό του Κρίστιαν Μπέιλ φορώντας στολή αστυνομικού, μπορεί κάποιοι να έξυσαν προβληματισμένοι τα κεφάλια τους αλλά οι φήμες δεν σταμάτησαν να κυκλοφορούν.

Η αλήθεια είναι πως δεν προσλαμβάνεις έναν ικανό, σταθερά ανερχόμενο ηθοποιό για να υποδυθεί απλά τον σωματοφύλακα του Μπρους Γουέιν, οπότε είμαστε σίγουροι ότι ο ρόλος του θα είναι κάτι παραπάνω από αυτόν ενός απλού οργάνου της τάξης. Βλέποντάς τον δίπλα στον Κρίστιαν Μπέιλ στις φωτογραφίες και βάζοντας στην εξίσωση το παιδικό σχεδόν χαμόγελο του Λέβιτ, ομολογούμε ότι μια από τις φήμες που ήδη κυκλοφορούν, αυτή που τον θέλει να γίνεται Ρόμπιν στο πλευρό του Μπάτμαν, δεν μοιάζει πλέον τόσο εξωφρενική όσο την πρώτη φορά που την ακούσαμε.

Μια άλλη φήμη πάντως, αυτή που ήθελε τον Νολαν να γυρίζει σκηνές στο Ζουκότι Πάρκ, την καρδιά των συγκεντρωμένων του κινήματος Occupy Wall Street, και να εντάσσει εικόνες από τις κινητοποιήσεις στο φιλμ, διαψεύσθηκαν και επισήμως από την παραγωγή.