Buzz

O Τζος Γουίντον επιβεβαιώνει: Οι «Avengers» πληθαίνουν...

στα 10

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Τζος Γουίντον επιβεβαίωσε πως στη δεύτερη κινηματογραφική περιπέτεια των «Avengers» θα δούμε στη μεγάλη οθόνη δύο από τους πιο αγαπημένους του χαρακτήρες: τον Quicksilver και τη Scarlet Witch.

O Τζος Γουίντον επιβεβαιώνει: Οι «Avengers» πληθαίνουν...

Αν και παραμένει άγνωστο ποιοι θα είναι οι ηθοποιοί που θα τους ερμηνεύσουν, ο Τζος Γουίντον επιβεβαίωσε πως στο «Avengers 2» θα δούμε τον Quicksilver και την Scarlet Witch, τα δύο μεταλλαγμένα δίδυμα αδέρφια που αποτελούν και τους πιο αγαπημένους του χαρακτήρες από το κόμικ.

«Αυτοί οι δύο χαρακτήρες είναι οι αγαπημένοι μου από το κόμικ και θα βρίσκονται στην ταινία. Είχαν ένα δύσκολο ξεκίνημα. Και με ενδιαφέρουν γιατί αντιπροσωπεύουν με κάποιο τρόπο ένα κομμάτι του κόσμου που κανονικά δεν θα συμφωνούσε με τους "Avengers". Οπότε δεν θα βρεθούν μαζί τους για να κάνουν τα πράγματα ευκολότερα. Δεν βάζω νέους χαρακτήρες στην ταινία που θα κάνουν τα πράγματα ευκολότερα.»

O Πιέτρο Μάξιμοφ όπως είναι το πραγματικό όνομα του Quicksilver είναι ένας μεταλλαγμένος με ικανότητα να ταξιδεύει με ταχύτητα μεγαλύτερη από αυτή της μέσης ανθρώπινης. Εϊναι γιος του Μαγκνέτο, δίδυμος αδερφός της Scarlet Witch. Ανήκε κάποτε στους Εκδικητές αλλά από ένα σημείο και μετά ανήκει στους κακούς X-Men.

2

H Γουάντα Μάξιμοφ, όπως είναι το πραγματικό όνομα της Scarlet Witch είναι δίδυμη αδερφή του Quicksilver, πατέρας της είναι ο Μαγκνέτο και οι κατάρες της παραμορφώνουν την πραγματικότητα και δημιουργούν ένα χάος μαγείας.

2

Αν και τα δικαιώματα των Χ-Men ανήκουν στη Fox, o Κέβιν Φάιγκ (παραγωγός και πρόεδρος των Marvel Studios), είναι σίγουρος πως οι δύο ήρωες θα είναι διαθέσιμοι για χρήση από τον Τζος Γουίντον και τη δεύτερη περιπέτεια των «Εκδικητών».

Στην ίδια συνέντευξη ο Τζος Γουίντον δήλωσε επίσης πως είναι σχεδόν σίγουρος πως στην ταινία θα επιστρέψει και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ ως «Iron Man», παρόλο που δεν έχει πέσει ακόμη καμία υπογραφή, την ίδια στιγμή που το «Iron Man 3» έχει ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως και απειλεί να εκτοπίσει τους «Avengers» από την πρώτη θέση του πιο επιτυχημένου κινηματογραφικού κόμικ όλων των εποχών.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τους «Avengers».