Industry

Ο Τζος Γουίντον είναι έτοιμος για την επιστροφή των «Avengers»!

στα 10

Με τεράστια χαμόγελα ανακούφισης επιβεβαιώθηκε μόλις πως ο Τζος Γουίντον θα επιστρέψει για να γράψει και να σκηνοθετήσει το δεύτερο μέρος των «Avengers». Οι ήρωες και οι φανατικοί της Marvel μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι...

Ο Τζος Γουίντον είναι έτοιμος για την επιστροφή των «Avengers»!

«Ο Τζος Γουίντον υπέγραψε μια αποκλειστική συνεργασία με τα στούντιο της Marvel για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, μέχρι και το τέλος του Ιουνίου του 2015.

Μέρος της συμφωνίας είναι το σενάριο και η σκηνοθεσία του δεύτερου μέρους των "Αvengers", αλλά και η συμβολή στην ανάπτυξη μιας τηλεοπτικής σειράς για λογαριασμό της Marvel Television στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC. Ταυτόχρονα, ο Γουίντον θα συνεισφέρει στην επόμενη φάση του κινηματογραφικού σύμπαντος της εταιρείας».

Διαβάζοντας την επίσημη ανακοίνωση της Disney είναι σαφές πως η Marvel βρήκε στο πρόσωπο του Τζος Γουίντον τον άνθρωπο που ζητούσε τα τελευταία χρόνια. Αυτόν που όχι μόνο έφερε στη ζωή τους «Avengers» χωρίς ίχνος απώλειας από τον κόμικ θρύλο τους, αλλά κατάφερε να τους στείλει στην τρίτη θέση των πιο εμπορικών ταινιών στην Αμερική (μετά το «Avatar» και τον «Τιτανικό») και να συγκεντρώσει το αστρονομικό ποσό των 1.5 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

Και αποφάσισε να μην τον αφήσει να φύγει, δίνοντας του χρόνο να συλλάβει την επιστροφή των «Avengers» στον κινηματογράφο (με πιθανή ημερομηνία εξόδου το 2015) αλλά και την άδεια να επιτηρεί όλες τις (πολλές) δράσεις της Marvel από δω και πέρα που μετρούν ήδη πέντε ταινίες («Iron Man 3», «Thor: The Dark World», «Captain America: The Winter Soldier», «Guardians of the Galaxy», «Ant-Man») και ισόποσα σχέδια που βρίσκονται ακόμη στο χαρτί.

Πριν όμως ο Γουίντον κλειστεί στα στούντιο της Marvel για τα καλά, ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της νέας, ανεξάρτητης ταινίας του «Μuch Ado About Nothing» στο επερχόμενο Φεστιβάλ του Τορόντο, κρατώντας ένα κομμάτι από την αστείρευτη δημιουργικότητα του για το εξώ-κομικό σύμπαν...

Διαβάστε ακόμη: