Buzz

O Τζορτζ Κλούνεϊ (συνεχίζει να) υποστηρίζει τον Ομπάμα!

στα 10

Με μια εκδήλωση 150 ατόμων στο σπίτι του σκέφτεται ο Τζορτζ Κλούνεϊ να ενισχύσει οικονομικά την επανεκλογή του Μπαράκ Ομπάμα στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές. Αν ο αριθμός σας φαίνεται μικρός, περιμένετε μέχρι να ακούσετε την τιμή ανά άτομο...

O Τζορτζ Κλούνεϊ (συνεχίζει να) υποστηρίζει τον Ομπάμα!
Στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου κλείνονται οι καλύτερες συμφωνίες...

40.000 δολάρια είναι η τιμή για τον κάθε ένα από τους 150 καλεσμένους του Τζορτζ Κλούνεϊ στην εκδήλωση που ετοιμάζει για την ενίσχυση του Obama Victory Fund, της επιτροπής που έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση της προεκλογικής καμπάνιας του Μπαράκ Ομπάμα στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.

«Είμαι αποφασισμένος να κάνω οτιδήοπτε για να στηρίξω τον Προέδρο, αρκεί να μη μου ζητήσει κανείς να τραγουδήσω», δήλωσε ο Κλούνεϊ αστειευόμενος αλλά και σταθερός στις «δημοκρατικές» απόψεις του που δεν δείχνει να εγκαταλείπει, ακόμη κι αν ο Μπαράκ Ομπάμα μοιάζει να έχει απογοητεύσει μεγάλη μερίδα των πιο ισχυρών υποστηρικτών του πριν την πρώτη του εκλογή.

Αν όλα πάνε καλά, ο Κλούνεϊ θα συγκεντρώσει στο τέλος της εκδήλωσης 6 εκατομμύρια δολάρια, ποσό αρκετά υψηλό για να βοηθήσει τον Ομπάμα να αντιστρέψει την κακή εικόνα που έχει τελευταία και να διεκδικήσει για ακόμη μια φορά το αξιώμα του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Είναι σαφές πως το παράδειγμα του Κλούνεϊ θα ακολουθήσουν και άλλοι διάσημοι της σόου μπιζ που θα σπεύσουν να βοηθήσουν στην επανεκλογή του Ομπάμα, καθώς είναι πολύ πιθανό η κατάσταση να ανατραπεί και στην Προεδρία των Η.Π.Α. να βρεθεί και πάλι Ρεπουμπλικάνος.

Μήπως αυτό είναι και η λύση για την πολυσυζητημένη χρηματοδότηση των ελληνικών κομμάτων; Για να το σκεφτούν και οι δικοί μας λίγο καλύτερα...