Buzz

Ο Τζόνι ετοιμάζει remake του «Thin Man» και τα κορίτσια σφάζονται στα πόδια του!

στα 10

O Ρομπ Μάρσαλ ετοιμάζει remake του εμβληματικού «Thin Man» με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ. Ψάχνει όμως την ηθοποιό που θα ερμηνεύσει τη γυναίκα του και η έρευνα έχει ξεσπάσει πόλεμο ανάμεσα κορίτσια του Χόλιγουντ.

Ο Τζόνι ετοιμάζει remake του «Thin Man» και τα κορίτσια σφάζονται στα πόδια του!
Τι κρίμα που συνταξιοδοτήθηκε ο Αγκι. Θα είχε σίγουρη την επόμενη επιτυχία του...

Ο Τζόνι Ντεπ που έχει κάνει αποστολή της ζωής του να ξαναζωντανέψει στην μεγάλη οθόνη όλα τα κλασικά σύμβολα με τα οποία μεγάλωσε, έχει στα σκαριά να ενσαρκώσει τον Νικ Τσαρλς, τον εκκεντρικό αριστοκράτη ντετέκτιβ της σειράς των «Thin man» βιβλίων του Ντάσιελ Χάμετ, που πυροδότησαν 6 ταινίες (με αρχή το κλασικό φιλμ του 1934 του Γ.Σ. Βαν Ντάικ) και ένα τηλεοπτικό σίριαλ.

Οι ιστορίες του «Ανθρώπου Σκιά» (όπως είχε μεταφραστεί στα ελληνικά) έχουν ως κεντρικό άξονα ένα από τα ωραιότερα φιξιόν ζευγάρια του Χόλιγουντ: τον Νικ και την Νόρα Τσαρλς, τους οποίους ενσάρκωσαν στη δεκαετία του 30 οι Γουίλιαμ Πάουελ και Μίρνα Λόι. Παντρεμένοι, πλούσιοι αλλά καθόλου βαρετοί, όλο μπλέκονται σε μυστήρια που τα λύνουν με γοητεία, χάρη και pre-Moonlighting ατακαδόρικο χιούμορ.

Οπως καταλαβαίνετε λοιπόν, η ηθοποιός που θα αναλάβει το ρόλο της Νόρα θα πρέπει να βγάζει σπίθες στο πλευρό του Ντεπ. Εχοντας το -κακό- παράδειγμα της Αντζελίνα Τζολί, όπου η χημεία εγκατέλειψε την οθόνη για τουρισμό, η αποστολή των casting directors είναι δύσκολη.

Φυσικά όμως τα νέα μαθεύτηκαν και τα κορίτσια του Χόλιγουντ αναστατώθηκαν. Ακούστε ονόματα που έχουν δηλώσει συμμετοχή στον συναγωνισμό: Εϊμι Ανταμς, Ευα Γκριν, Εμα Στόουν, Εμιλι Μπλαντ, Ισλα Φίσερ, Ρέιτσελ Βάιζ, Κρίστεν Γουίγκ και Κάρεϊ Μάλιγκαν.

Ποια θα προτιμούσατε; Εμείς μάλλον κλείνουμε προς τις Κρίστεν Γουίγκ, Εϊμι Ανταμς.

Διαβάστε τα πάντα για τα πολυαναμενόμενα remake του Τζόνι Ντεπ:

  • «The Lone Ranger»

  • «Dark Shadows»

  • «The Night Stalker»