Buzz

Ο Τζον Κάμερον Μίτσελ επιμένει...Dior!

στα 10

Μετά από δύο ταινίες μικρού μήκους που τοποθέτησαν τον Τζον Κάμερον Μίτσελ ψηλά στη λίστα των συνεργατών του οίκου Dior, ο δημιουργός του «Hedwig And the Angry Inch» και του «Shortbus» σκηνοθετεί το νέο πρόσωπο του Dior, την Μελανί Λοράν των «Πρωτάρηδων».

Flix Team
Ο Τζον Κάμερον Μίτσελ επιμένει...Dior!

Και ναι, το διαφημιστικό δεν είναι ακριβώς αυτό που θα περίμενε κανείς από τον Μίτσελ ή την κορίτσιστική γοητεία της Λοράν, όπως την απολαύσαμε στους «Πρωτάρηδες» του Μάικ Μιλς.

Μάλλον πρόχειρο και σύντομο (όπως συχνά είναι σύντομα τα διαφημιστικά αρωμάτων των μεγάλων οίκων), το διαφημιστικό για το άρωμα Hypnotic Poison δεν έχει την παραμικρή σχέση με το «Lady Grey London» που ο Μίτσελ είχε σκηνοθετήσει με πρωταγωνιστές την Μαριόν Κοτιγιάρ και τον Ιαν ΜακΚέλεν και σίγουρα δεν μπορεί να συναγωνιστεί σε φαντασία το ατμοσφαιρικό animation του «Lady Dior Moscow».

Συστήνει ωστόσο την Μελανί Λοράν ως το νέο εξαγώγιμο προϊόν της Γαλλίας, ακριβώς τη στιγμή που ο γαλλικός κινηματογράφος έμοιαζε να επαναπαύεται στις διεθνείς δάφνες της Μαριόν Κοτιγιάρ.

Δείτε το διαφημιστικό για το Hypnotic Poison παρακάτω

Δείτε το «Lady Grey London» εδώ

Δείτε το «Lady Dior Moscow» εδώ