Buzz

O Τζον Γουότερς έχει τη λύση για το ποιος πρέπει να είναι ο πρωταγωνιστής του «Fifty Shades of Grey»

στα 10

Με τον ρόλο του Κριστιαν Γκρέι ορφανό, μετά την αποχώρηση του Τσάρλι Χάναμ, όλοι έχουν άποψη για το ποιος πρέπει να είναι ο ηθοποιός που θα τον υποδυθεί. Με σημαντικότερη τη γνώμη του Τζον Γουότερς που αν το Χόλιγουντ τον άκουγε όλα αυτά τα χρόνια, το σινεμά και ο κόσμος όλος θα ήταν... καλύτερος!

O Τζον Γουότερς έχει τη λύση για το ποιος πρέπει να είναι ο πρωταγωνιστής του «Fifty Shades of Grey»

Δεν εξομοιώνει κανείς τη γνώμη της Μπρίτνεϊ Σπίαρς που μετά την αποχώρηση του Τσάρλι Χάναμ από το «Fifty Shades of Grey» δήλωσε ευθαρσώς την επιθυμία της να δει τον Τζέιμς Φράνκο στο ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι, με αυτήν του Τζον Γουότερς.

Γιατί, όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο, η γνώμη του Τζον Γουότερς είναι ρηξικέλευθη και πιο σωστή από όσες έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα για την ταινία που έχει δημιουργήσει το θόρυβο που της αναλογούσε - αν και κρατάμε πολλές επιφυλάξεις για το τελικό αποτέλεσμα.

Μιλώντας στο Vulture, o Τζον Γουότερς δήλωσε πως ο ιδανικός Κρίστιαν Γκρέι θα ήταν ο Τζεφ Στράικερ, ο πορνοστάρ που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σύνταξη. Και συνέχισε: «Θα μου άρεσε για το ρόλο ένας τελείως άγνωστος ηθοποιός που μέσα από την ταινία θα γίνει ένας σούπερ σταρ. Είναι μεγάλο ρίσκο αυτός ο ρόλος. Αλλά, αν είναι αποτυχία, ένας άγνωστος δεν θα χάσει κάτι, γιατί είναι σαν να κάνει τον "Συνασπισμό των Ηλιθίων" του Τζον Κένεντι Τουλ σε μεγαλύτερη κλίμακα. Αυτή η ταινία δεν είναι σοφτ S&M; Είναι σαν το "Η Ιστορία της Ο" να διαδραματίζεται στα Starbucks.»

Οταν ο Γουότερς ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να φανταστεί ένα μοντέλο στο ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι, απάντησε: «Αν γινόταν κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να είναι και πολύ καλός ηθοποιός. Δεν έχω τίποτα εναντίον των μοντέλων. Υπάρχουν αρκετά σπουδαία μοντέλα που είναι ηθοποιοί, αλλά δεν είναι συχνό φαινόμενο. Δεν πρέπει να επιλεχθεί κάποιος μόνο για την εξωτερική του εμφάνιση. Πρέπει να επιλεχθεί κάποιος που να έχει τουλάχιστον μια ατέλεια. Αυτό είναι πάντα σέξι. Μια ουλή. Κανείς δεν πρέπει να είναι τελείως γυμνός. Πρέπει να φοράει ένα τσιρότο, μια κάλτσα... Επίσης στο συμβόλαιο του θα πρέπει να αναφέρει ρητά πως η ταινία θα είναι ακατάλληλη, ό,τι και να γίνει. Αν κάνουν δοκιμαστικές προβολές και είναι θετικές, θα προσπαθήσουν να κάνουν την ταινία κατάλληλη και αυτό δεν δουλεύει ποτέ.»

Για την ώρα, επικρατέστερος για να αντικασταστήσει τον Τσάρλι Χάναμ στο ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι είναι ο Σκοτ Ιστγουντ που βρίσκει σύμφωνους τους περισσότερους (διαβάστε και δείτε περισσότερα εδώ), αν και μοιάζει δύσκολο να βρεις κάποια ατέλεια πάνω του, ειδικά όταν είναι ημί-γυμνος.

Διαβάστε ακόμη: