Buzz

O Τζον Γουίλιαμς επιστρέφει για τον έβδομο «Πόλεμο των Αστρων»

στα 10

Είναι επίσημο. Ο Τζον Γουίλιαμς επιστρέφει για να γράψει τη μουσική και στον έβδομο «Πόλεμο των Αστρων», δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον Τζέι Τζέι Εϊμπραμς.

O Τζον Γουίλιαμς επιστρέφει για τον έβδομο «Πόλεμο των Αστρων»

Η ανακοίνωση έγινε στο Εσεν της Γερμανίας, στο πλαίσιο ενός τριήμερου εορτασμού με τίτλο «Star Wars Celebration» από την πρόεδρο της Lucasfilm, Κάθλιν Κένεντι, η οποία παρουσίασε στους φανς ένα βίντεο με τον Τζον Γουίλιαμς να επισημοποιεί τη συμμετοχή του (και) στον έβδομο «Πόλεμο των Αστρων», έχοντας πριν υπογράψει τη μουσική και στις έξι ταινίες της σειράς, αφήνοντας το κλασικό του θέμα ως ένα μνημείο της κινηματογραφικής μουσικής.

«Περιμένω πως και πως να επιστρέψω σε ένα μακρινό γαλαξία... Στην πραγματικότητα δεν τον άφησα ποτέ. Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω να αποτελώ μέρος της saga του "Πολέμου των Αστρων" και τη χαρά του αποκαλυπτικού ταξιδιού που μας περιμένει όλους»,

2

Μέχρι το 2015, όπου και θα δούμε το «Star Wars: Episode VII» σε σκηνοθεσία του Τζέι Τζέι Εϊμπραμς και σενάριο των Μάικλ Αρντν, Λόρενς Κάσνταν και Σάιμον Κίνμπεργκ, δείτε το βίντεο με τον Τζον Γουίλιαμς, θυμηθείτε τη μέρα που ξεκίνησαν όλα και διαβάστε περισσότερα για τη νέα εποχή του «Πολέμου των Αστρων».