Buzz

Ο Τζέισον Σουόρτσμαν δεν θα λείπει από το «The Grand Budapest Hotel»!

στα 10

Ενα ξενοδοχείο χαρακτηρίζεται κι από τους ενοίκους του και το «The Grand Budapest Hotel» του Γουες Αντερσον δε θα ήταν το ίδιο, αν ο Τζέισον Σουόρτσμαν δεν έκανε κι αυτός την κράτησή του!

Ο Τζέισον Σουόρτσμαν δεν θα λείπει από το «The Grand Budapest Hotel»!

Ο Τζέισον Σουόρτσμαν έχει παίξει σε τέσσερις από τις επτά μεγάλου μήκους ταινίες του Γουες Αντερσον και στη μικρού μήκους «Hotel Chevalier». Ηταν άλλωστε κανονική ανακάλυψη του σκηνοθέτη όταν τον επέλεξε για πρωταγωνιστή του «Rushmore» το 1998.

Κι όπως είναι φυσικό κι αναμενόμενο, ο Σουόρτσμαν θα περάσει κι αυτός από τα δωμάτια του «Grand Budapest Hotel», που αυτόν τον καιρό συγκεντρώνει το καστ του.

«Θα είμαι κι εγώ στην ταινία. Ναι, θα είμαι κι εγώ εκεί,» επιβεβαίωσε ο Τζέισον Σουόρτσμαν. «Θα υποδύομαι τον Ξάδελφο Μπεν (αναφερόμενος στον ήρωά του στο 'Moonrise Kingdom'). Οχι, πλάκα κάνω, αλλά δε θα ήταν τελείως τρελό; Οχι, αλλά είμαι ενθουσιασμένος, είναι μια πανέμορφη ταινία.»

Πριν λίγες μέρες μάθαμε επιβεβαιώθηκε ότι στην ταινία θα συμμετάσχει ο Ρέιφ Φάινς, ο οποίος μετά τον ιστορικό, πια, ρόλο του ως Βόλντεμορτ και μετά τον «Κοριολανό», το «Great Expectations» του Μάικ Νιούελ και τη συμμετοχή του στο «Skyfall», ετοιμάζεται να μπει κι αυτός στο παράξενο σύμπαν του Αντερσον και να γίνει μέλος της κινηματογραφικής του οικογένειας (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Επιβεβαιωμένη είναι επίσης η συμμετοχή του Τζουντ Λο, όπως κι ότι ο ηθοποιός έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να καταφέρει να πάρει ένα ρόλο στη νέα ταινία του Γουες Αντερσον (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Η υπόθεση της ταινίας δεν είναι ακόμα γνωστή, πέρα από το ότι θα είναι μια «ευρωπαϊκή ιστορία», ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Ξέρουμε όμως ότι ο Ρέιφ Φάινςθα υποδύεται τον κ. Γκουστάβ, τον αρχι-ρεσεψιονίστα του «Grand Budapest Hotel».

Η Αντζελα Λάνσμπουρι τελικά δε θα συμμετάσχει στην ταινία, ομοίως και ο Τζόνι Ντεπ που για λίγο ακούστηκε ως πρωταγωνιστής, το καστ όμως συμπληρώνει ο «μόνιμος» Μπιλ Μάρεϊ και όσοι ακόμα έχουν ανακοινωθεί, χωρίς επιβεβαίωση, μέχρι σήμερα, δηλαδή οι Οουεν Γουίλσον, Γουίλεμ Νταφό, Εντριεν Μπρόντι, Εντουαρντ Νόρτον και Τζεφ Γκόλντμπλαμ.

Το «The Grand Budapest Hotel», η όγδοη μεγάλου μήκους ταινία του Γουες Αντερσον, σε παραγωγή και πάλι των Σκοτ Ρούντιν και Στίβεν Ρέιλς, θα γυριστεί, θεωρητικά, μέσα στο 2013 για να είναι έτοιμο το 2014. Υπομονή.

Περισσότερος Γουες Αντερσον: