Buzz

Ο Τομ Χάρντι... Ελτον Τζον;

στα 10

O νεαρός ηθοποιός μοιάζει να έχει βάλει προσωπικό στοίχημά του τις μεταμορφώσεις του σε απαιτητικούς ρόλους. Μετά τον Μπέιν... Ελτον Τζον!

Ο Τομ Χάρντι... Ελτον Τζον;

Μία κινηματογραφική βιογραφία για τον ποπ θρύλο της βρετανικής σκηνής βρίσκεται στα σκαριά. Με τίτλο «Rocketman», η ζωή και το έργο του Ελτον Τζον καλείται να μας ξεναγήσει στην δύνη της φήμης και της καριέρας του μουσικού που ξεκίνησε ως πιανίστας-παιδί θαύμα και κατέληξε σε διεθνή pop superstar και gay icon.

Η ταινία έχει βρει τον σκηνοθέτη της από τον προηγούμενο Μάρτιο: θα αποτελέσει το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Μάικλ Γκρέισι, ο οποίος όμως έχει τεράστια πείρα σε διαφημιστικά και μουσικά βίντεο.

Το σενάριο υπογράφει ο Λι Χαλ, σεναριογράφος του «Billy Elliot» - κάτι που υπόσχεται ένα πορτρέτο με αποχρώσεις, διαστάσεις και ευαισθησίες. Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρία του ίδιου του Ελτον Τζον, Rocket Pictures, ενώ ο ίδιος ο μουσικός θα διατηρήσει τη θέση του executive producer.

Ομως η μεγάλη είδηση δεν είναι η ταινία, όσο ποιος έχει επιλεχθεί για πρωταγωνιστής. Ποιος καλείται να βάλει τα σατέν κοστούμια, τα φτερά και τα εκκεντρικά γυαλιά ηλίου του Ελτον. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Τομ Χάρντι.

Το νέο που κυκλοφόρησε λίγες ώρες πριν στα κινηματογραφικά και μουσικά sites υπογραμμίζει ότι ο Χάρντι δεν έχει επίσημα ακόμα αποδεχθεί την πρόταση του Γκρέισι, αλλά ότι «την σκέφτεται σοβαρά».

Eμείς πιστεύουμε ότι θα το κάνει. Πρώτον γιατί ο Ελτον Τζον είναι ένα ισχυρό σύμβολο της βρετανικής ποπ κουλτούρας και ο συμπατριώτης του Χάρντι πρέπει να μεγάλωσε επηρεασμένος από την εικόνα του. Δεύτερον, γιατί ο νεαρός ηθοποιός έχει αποδειχθεί ατρόμητος στις μεταμορφώσεις του κι αυτό θα είναι η μεγαλύτερη που έχει κάνει.

Ρίξτε μια ματιά στα πολλά πρόσωπα του Τομ Χάρντι.

1The Dark Knight Rises

2Marie Antoinette

3Bronson

4This Means War

5Warrior

6Mad Max: Fury Road