Industry

Ο Τομ Κρουζ θα ενσαρκώσει τον Κερτ Κομπέιν; Είμαστε σοβαροί;

στα 10

Ηταν ούτως ή άλλως οριακά αστεία η ιδέα του Κλιν Ιστγουντ να κάνει ριμέικ του «A Star Is Born». Οτι μπερδεύει, τώρα και τον frontman των Nirvana μοιάζει ανέκδοτο!

Ο Τομ Κρουζ θα ενσαρκώσει τον Κερτ Κομπέιν; Είμαστε σοβαροί;
Το μαλλί κάτι πάει να πει και το φανελάκι έχει τρυπίτσες...

Δεν είναι κουτσομπολιό, το έγραψε το Variety! Η επόμενη ταινία του Κλιντ Ιστγουντ, το ριμέικ του «A Star Is Born», όπου θα πρωταγωνιστήσει ο Τομ Κρουζ (διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ), θα βασίσει τον κεντρικό της ήρωα στη… «ζωή μετά» του Κερτ Κομπέιν, στο τι θα είχε συμβεί δηλαδή στον τραγουδιστή των Nirvana εάν δεν είχε αυτοκτονήσει.

Λέει σχετικά ο σεναριογράφος της ταινίας, Γουιλ Φέτερς: «Ο λόγος που ήθελα ν’ αναλάβω αυτό το ριμέικ του ‘A Star Is Born’ ήταν ότι είμαι μεγάλος θαυμαστής του Κερτ Κομπέιν. Ο θάνατός του ήταν για μένα ό,τι η δολοφονία του Κένεντι για τους παλαιότερους. Η αυτοκτονία του ήταν πραγματικά ένα τρομακτικό συμβάν. Ετσι, μόλις καταπιάστηκα με το ‘A Star Is Born’, σκέφτηκα, τη δομή την έχω: τι θα συνέβαινε εάν ο Κερτ Κομπέιν δεν είχε κάνει το Unplugged και είχε επιβιώσει; Πώς θα ηχογραφούσε αυτό το άλμπουμ, ενώ ήταν ένα ίνδαλμα του grunge; Θα του ήταν δύσκολο να βγάλει έναν τέτοιο δίσκο την εποχή που η δόξα του θα είχε ήδη περάσει. Πώς θα τα κατάφερνε;»

Τώρα, το γιατί το ριμέικ από Κρις Κριστόφερσον με Μπάρμπρα Στρέιζαντ, ή έστω Τζέιμς Μέισον με Τζούντι Γκάρλαντ, ο Φέτερς και ο Ιστγουντ πρέπει να μπλέξουν με την ιστορία των Nirvana, άγνωστο και η ιδέα ότι ο Τομ Κρουζ θα ενσαρκώσει τον μεσήλικα Κομπέιν παράλογο, αλλά για τ’ αποτελέσματα θα πρέπει να περιμένουμε ενάμισι ακόμα χρόνο, μια και η παραγωγή μεταφέρθηκε για χάρη της πρωταγωνίστριας Beyonce που έγινε μητέρα.

Εν τω μεταξύ, ο Τομ Κρουζ θα εξασκηθεί στις μουσικές του ικανότητες στο «Rock of Ages» που έρχεται στις 14 Ιουνίου.