Industry

Ο Τιμ Μπάρτον και το Dailymotion περιμένουν τη δική σας ταινία! Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και μην τους απογοητεύσετε!

στα 10

Αγαπάτε το σύμπαν του Τιμ Μπάρτον και ονειρευόσαστε να το μοιραστείτε με τον σκοτεινό παραμυθά του κινηματογράφου; Τώρα είναι η ώρα.

Ο Τιμ Μπάρτον και το Dailymotion περιμένουν τη δική σας ταινία! Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και μην τους απογοητεύσετε!

Με αφορμή την τεράστια έκθεση για τον Τιμ Μπάρτον που διοργάνωσε η Ταινιοθήκη του Παρισιού, το Dailymotion φιλοξενεί ένα διαγωνισμό, φτιαγμένο για τους πιο φιλόδοξους ονειροπόλους.

Οι κανονισμοί είναι απλοί: αρκεί να φτιάξετε μια ταινία animation και να την υποβάλετε ηλεκτρονικά στο Dailymotion μέχρι τις 30 Μαΐου. Το φιλμάκι σας μπορεί να είναι stop motion, 3D, παραδοσιακό κινούμενο σχέδιο, claymation, ό,τι τραβάει η όρεξή σας και σχεδιάζει η φαντασία σας. Απλώς η διάρκειά του δεν πρέπει να ξεπερνά τα 5 λεπτά.

Τις ταινίες θα δει μια τετραμελής κριτική επιτροπή, που αποτελείται από τον ίδιο τον Τιμ Μπάρτον (ναι, θα δει ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ταινία), τον Διευθυντή της Ταινιοθήκης του Παρισιού, Σερζ Τουμπιανά, τον Γενικό Διευθυντή της France Inter, Φιλίπ Βαλ και τον Διευθυντή του Dailymotion, Μαρτέν Ρογκάρ. Η επιτροπή θ’ ανακηρύξει τρεις νικητές, οι οποίοι θα βραβευτούν όχι με χρήματα, αλλά με εξαιρετικά δώρα, υπογεγραμμένα από τον Τιμ Μπάρτον. Ενας τέταρτος νικητής θ’ αναδειχθεί από την ψήφο των χρηστών.

Δείτε παρακάτω μία από τις μικρού μήκους ταινίες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό για να μπείτε στο πνεύμα και καταστρώστε τα σχέδιά σας. Αλλωστε, στο αντίστοιχο κανάλι του Dailymotion μπορεί κανείς να δει όλες τις μέχρι τώρα συμμετοχές.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να ξέρετε και… υποβάλλετε την ταινία σας, σ’ αυτήν εδώ τη σελίδα του Dailymotion!