Buzz

Ο Θεός συγχωρεί. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ όχι! Πρώτο teaser από το «Only God Forgives» του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν!

στα 10

Στη δεύτερη συνεργασία του με τον Ράιαν Γκόσλινγκ μετά το «Drive», ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν ενδίδει ακόμη μια φορά στη βία ενός meant to be cult θρίλερ για γερά νεύρα!

Ο Θεός συγχωρεί. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ όχι! Πρώτο teaser από το «Only God Forgives» του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν!

Οι πρώτες εικόνες από το «Only God Forgives» του Νίκολας Βίντινκγ Ρεφν επιβεβαιώνουν αυτό που υποσχόταν εδώ και καιρό όχι μόνο η υπόθεση της ταινίας, αλλά και η αποτρόπαια αφίσα με το παραμορφωμένο από το ξύλο πρόσωπο του Ράιαν Γκόσλινγκ (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Μία, δηλαδή, φυσική συνέχεια του «Drive», με περισσότερη βία, περισσότερο Ράιαν Γκόσλινγκ και ιδανική προσθήκη μια δαιμονική Κριστίν Σκοτ Τόμας, ένα ρινγκ πολεμικών τεχνών και μια ιστορία εκδίκησης που φιλοδοξεί με τη σειρά της να γίνει cult.

Ετσι, οι φανατικοί του Ράιαν Γκόσλινγκ μπορούν να τον απολαύσουν πλέον σε τρία τρέιλερ επερχόμενων ταινιών, αφού εκτός από το «Only God Forgives», όλα είναι έτοιμα για την κυκλοφορία στις αίθουσες του «Τhe Place Beyond the Pines» του Ντέρεκ - «Blue Valentine» - Σιανφράνς (δείτε εδώ το τρέιλερ) και του «Gangster Squad» του Ρούμπεν Φλάισερ (διαβάστε περισσότερα εδώ) .

Δείτε παρακάτω τις πρώτες σκηνές από το «Only God Forgives» - που μάλλον θα κάνει την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Καννών το Μάιο - και συγχωρέστε την κακή εικόνα και τον κακό ήχο...