Industry

«Ο Τερματισμός»: πρεμιέρα μεγάλων αποστάσεων στον κινηματογράφο Δαναό!

στα 10

Ενα αλλιώτικο ντοκιμαντέρ με θέμα τον μαραθώνιο και ήρωες τους πιο αντισυμβατικούς πρωταγωνιστές του θα προβληθεί σε avant-premiere με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Run, don’t walk!

«Ο Τερματισμός»: πρεμιέρα μεγάλων αποστάσεων στον κινηματογράφο Δαναό!

Είχατε την εντύπωση ότι ο μαραθώνιος είναι ένα άθλημα αποκλειστικά για νέους και επαγγελματίες αθλητές; Το νέο ντοκιμαντέρ της Ελιάνας Αμπραβανέλ (που πριν από τρία χρόνια μάς είχε δώσει το αφοπλιστικό «Roughcut») έρχεται να σας αλλάξει γνώμη μια για πάντα. «Ο Τερματισμός» είναι ένας οδηγός για σούπερ ήρωες της διπλανής πόρτας, ο οποίος παρακολουθεί τις ζωές τριών «αειθαλών εφήβων» που είδαν τη ζωή τους να αλλάζει με κάθε χιλιόμετρο. Και έχετε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσετε πρώτοι, στην επίσημη πρεμιέρα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαΐου, στις 20:00, στον κινηματογράφο Δαναό. Run, don’t walk, καθώς τα έσοδα είναι για καλό σκοπό!

Διαβάστε ακόμη: 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: Ενας «Τερματισμός» ικανός να σε κάνει να ξεκινήσεις από την αρχή

Finish Line 4

Διασχίζοντας την Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη, «Ο Τερματισμός» παρακολουθεί τις ζωές τριών ασπρομάλληδων μαραθωνοδρόμων που δεν βιάζονται να τερματίσουν. Ο Ιδομενέας είναι ένας εύρωστος Κρητικός που τρέχει τον Αυθεντικό Μαραθώνιο ξυπόλητος, φορώντας αρχαιοελληνική πανοπλία. Ο Αντώνης είναι ένας βοσκός του παλιού καιρού, που ανακάλυψε το ταλέντο του στο τρέξιμο όταν προσπέρασε κατά λάθος ένα λύκο που του είχε κλέψει ένα πρόβατο. Ο Στέλιος είναι ο γηραιότερος Ελληνας μαραθωνοδρόμος, που μοιάζει να τρέχει πρόσω ολοταχώς προς την αθανασία. Οι τρεις τους μοιράζονται μια εντελώς δική τους φιλοσοφία για το τρέξιμο. Κάθε φορά που περνούν τη γραμμή του τερματισμού, έρχονται ένα βήμα πιο κοντά στον καθημερινό ήρωα που κρύβουν μέσα τους!

Finish Line 2

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα του στο 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, «Ο Τερματισμός» θα προβληθεί σε μια ειδική avant-premiere, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το MDA Hellas, το σωματείο φροντίδας ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις, και θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ολα τα έσοδα θα διατεθούν για την προετοιμασία της δρομικής ομάδας του MDA που θα αγωνιστεί στις διαδρομές του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας με ειδικά προσαρμοσμένα αμαξίδια.

Την προβολή θα πλαισιώσουν με ζωντανή μουσική οι Λαγοί, ομάδα κρουστών για αγώνες δρόμου, βουνού και περιπέτειας, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί και στο soundtrack της ταινίας.

Finish Line 3

Το Flix και η ταινία σάς χαρίζουν προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την πρεμιέρα του «Τερματισμού», την Τετάρτη, 11 Μαΐου, στις 20.00, στον κινηματογράφο Δαναό. Για να διεκδικήσετε μία από τις διπλές προσκλήσεις, μπείτε στη σελίδα του Flix στο facebook, κάντε like, share και αφήστε σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας στο post. Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι και την Τρίτη, 10 Μαΐου και οι νικητές της κλήρωσης θα ενημερωθούν με direct message.

Εισιτήρια για την πρεμιέρα διατίθενται ηλεκτρονικά μέσω των Tickethour, mdahellas.gr, καθώς και της επίσημης ιστοσελίδας της ταινίας www.finishlinethemovie.com. Μπορείτε, επίσης, να προμηθευτείτε προσκλήσεις στο Runner Store, εντός του Golden Hall, μαζί με 15% έκπτωση σε όλα τα ρούχα και παπούτσια της νέας σεζόν.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας και ετοιμάστε τα αθλητικά σας!

FINISH LINE - TRAILER HD from Eliana Abravanel on Vimeo.

Διαβάστε ακόμη