Buzz

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ αφήνει το «Lincoln» και πιάνει τους 3D δεινόσαυρους

στα 10

Είκοσι χρόνια μετά την τρομάρα που πήραμε με το πρώτο «Jurassic Park», ο Στίβεν Σπίλμπεργκ ξαναφέρνει τα παλαιολιθικά παιχνίδια του στην οθόνη, τρισδιάστατα αυτή τη φορά!

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ αφήνει το «Lincoln» και πιάνει τους 3D δεινόσαυρους

Εχει ήδη επίσημη ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες: στις 13 Ιουνίου 2014, οι δεινόσαυροι του «Jurassic Park 4» θα βαρυπατήσουν τις οθόνες του κόσμου, ακόμα πιο απειλητικοί, σε 3D, σε παραγωγή του Στίβεν Σπίλμπεργκ και με την υποστήριξη του στούντιο της Universal.

Ο Σπίλμπεργκ είχε ανακοινώσει ότι μελλοντικά θα έκανε την ταινία, ήδη από την Comic-Con του 2011, αλλά τότε ακόμα είχε άλλα σχέδια στα σκαριά: πρώτα το «War Horse» που είδαμε κλαίγοντας πέρσι, έπειτα το «Lincoln» που μόλις σημείωσε 12 υποψηφιότητες για τα Οσκαρ και που θα δούμε στην Ελλάδα στις 24 Ιανουαρίου και, τέλος, το «Robopocalypse», που ωστόσο, πριν λίγες μέρες μάθαμε ότι αναβλήθηκε επ’ αόριστον.

Τα μόνα στοιχεία που είναι προς το παρόν γνωστά για το νέο σίκουελ, είναι πως θα βασίζεται και πάλι στο μυθιστόρημα του Μάικλ Κράιτον κι ότι το σενάριο γράφουν ήδη ο Ρικ Τζάφα και η Αμάντα Σίλβερ. Βέβαια, αυτήν τη φορά (όπως και στο «Jurassic Park 3»), ο Στίβεν Σπίλμπεργκ δε θα καθήσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη, οπότε ο τυχερός είναι προς ανεύρεση. Εν τω μεταξύ, το πρώτο «Jurassic Park» μεταφέρεται κι αυτό, επετειακά, στη 3D εκδοχή του και θα είναι έτοιμο για τις αίθουσες τον Απρίλιο του 2013.

Διαβάστε περισσότερα για το «Lincoln» και κάντε μια αναδρομή στην οσκαρική κούρσα όπως έχει εξελιχθεί μέχρι σήμερα.