Buzz

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ θα... ανοίξει τις θάλασσες να περάσουμε!

στα 10

Δεν του φτάνουν όλα τα άλλα projects που ετοιμάζει, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ δήλωσε ότι θέλει να σκηνοθετήσει μία επική παραγωγή για τον ... Μωυσή, με τον τίτλο «Gods and Kings».

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ θα... ανοίξει τις θάλασσες να περάσουμε!

Τη ζωή του ηγέτη του έθνους Ισραήλ και μεσίτη της διαθήκης του Νόμου, Μωυσή θέλει να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη ο Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Την επική παραγωγή ανέλαβε να στηρίξει το στούντιο της Warner Bros, το οποίο διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται για ριμέκ του κλασικού θρησκευτικού έπους του Σέσιλ Μπι Ντε Μιλ «Οι Δέκα Εντολές» (1956), με πρωταγωνιστή τoν Τσάρλτον Ιστον στο ρόλο του Μωυσή. Η ταινία αυτή θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες στην ιστορία του σινεμά, καθώς τότε είχε αποφέρει 65 εκ. δολάρια κέρδη στο box office.

O Σπίλμπεργκ δεν έχει υπογράψει τίποτα επισήμως, αλλά η διάθεσή του και οι πρώτες δηλώσεις του δίνουν ελπίδες στη Warner που βρίσκεται σε περίεργη θέση: έχει μόλις δώσει το πράσινο φως και στον Μελ Γκίμπσον να σκηνοθετήσει μια υπερπαραγωγή για τον Ιούδα τον Μακκαβαίο.

Μεγάλος ενθουσιασμός λοιπόν για την εβραϊκή ιστορία! Ποιος άραγε θα οδηγήσει τον λαό των blockbusters στην Υποσχεμένη Γη;