Buzz

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ συστήνει… Ablixa για την κατάθλιψη!

στα 10

Αυτό είναι ένα αντικαταθλιπτικό που, πριν το πάρετε, καλό είναι να συμβουλευτείτε όχι το γιατρό σας, αλλά τον σινεκριτικό σας!

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ συστήνει… Ablixa για την κατάθλιψη!

Η νέα ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ, το «Side Effects», θα βγει στους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 8 Φεβρουαρίου και, κατά τα λεγόμενα του δημιουργού της, θα είναι και η τελευταία του, τουλάχιστον για αρκετά χρόνια.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Ρούνι Μάρα στο ρόλο μιας κοπέλας που, εν όψει της εξόδου του φίλου της (Τσάνινγκ Τέιτουμ) από τη φυλακή, αντιμετωπίζει έντονο άγχος και κρίσεις πανικού και, προσπαθώντας να τα αντιμετωπίζει, εθίζεται στα αντικαταθλιπτικά. Τον γιατρό της υποδύεται ο Τζουντ Λο και το καστ συμπληρώνουν η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς και η Βινέσα Σο.

Μόλις πριν λίγες μέρες, το «Side Effects» έκανε την πρώτη του δοκιμή στο viral marketing, λανσάροντας το website για το Ablixa, το αντικαταθλιπτικό που καταναλώνει ανεξέλεγκτα η ηρωίδα της ταινίας. Επισκεφθείτε το site του Ablixa εδώ και θα διαπιστώσετε ότι μοιάζει σε τρομακτικό βαθμό πραγματικό! Αν εξαιρέσουμε ότι ο γιατρός που προσφέρεται να σας εξετάσει είναι φτυστός ο Τζουντ Λο…

Δείτε παρακάτω το διαφημιστικό σποτ του Ablixa (αλλά μη δοκιμάσετε να το προμηθευτείτε).

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Side Effects» και δείτε το τρέιλερ της ταινίας.