Buzz

Ο Σεθ Ρόγκεν κι ο Τζέιμς Φράνκο αντιμετωπίζουν το Τέλος του Κόσμου

στα 10

Κλεισμένοι σ’ ένα καταφύγιο, οι δύο ηθοποιοί και η παρέα τους τα βάζουν με το σύμπαν και την προφητεία των Μάγια. Δεν είναι φάρσα, είναι το τρέιλερ της νέας τους ταινίας!

Ο Σεθ Ρόγκεν κι ο Τζέιμς Φράνκο αντιμετωπίζουν το Τέλος του Κόσμου

Ο Σεθ Ρόγκεν κι ο Τζέιμς Φράνκο είναι τρομερά απογοητευμένοι που ο κόσμος θα καταστραφεί σήμερα. Αφού κανείς δεν έχει δει ποτέ κανέναν Μάγια, τότε γιατί πιστεύουμε τι λένε; Κυρίως, τ’ αγόρια έχουν κάνει μια ταινία, που λέγεται «This Is the End»: είναι να βγει το καλοκαίρι κι έτσι κανείς, ποτέ δε θα τη δει! Οι δυο ηθοποιοί αποφασίζουν να μας δείξουν λίγα πλάνα, για να μην πάει ο κόπος του εντελώς χαμένος…

Το «This Is the End», σε σκηνοθεσία και σενάριο του Σεθ Ρόγκεν και του Αϊβαν Γκόλντμπεργκ, τελικά είναι ίσως προφητικό επίσης: στην ταινία, έξι φίλοι (ο Σεθ Ρόγκεν, ο Τζέιμς Φράνκο, ο Τζόνα Χιλ, ο Τζέι Μπαρουσέλ, ο Ντάνι ΜακΜπράιντ κι ο Κρεγκ Ρόμπινσον), είναι αποκλεισμένοι μέσα σ’ ένα σπίτι, ενώ το Λος Αντζελες, απ’ έξω, παραδίνεται στην καταστροφή. Καθώς οι προμήθειές τους λιγοστεύουν και η κλειστοφοβία παίζει με τη λογική τους, η φιλία τους αρχίζει να εξασθενεί. Με το χρόνο να κυλά εναντίον τους, αναγκάζονται να βγουν από το σπίτι και να τεστάρουν τη σημασία της πραγματικής φιλίας και της λύτρωσης. Κάπου εκεί, επίσης, μαθαίνουμε ότι ο Μάικλ Σέρα χάθηκε μπαμπέσικα κι η Εμα Γουάτσον καραδοκεί μ’ ένα τσεκούρι.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα; Οσο τα όρια ξεθωριάζουν, δείτε τ’ αγόρια παρακάτω σ’ ένα αριστουργηματικό ρεσιτάλ καφρίλας και… καλό τέλος του κόσμου! Αν, πάλι, τα πράγματα δεν πάνε όπως είπαν οι Μάγια, η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 10 Οκτωβρίου από τη Feelgood.

Περισσότερο... τέλος του κόσμου εδώ!