Buzz

Ο Σεθ Ρόγκεν κι ο Ιβαν Γκόλντμαν αγαπούν το λουκάνικό τους

στα 10

Είναι οι δύο από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της νέας, υπερβατικής αμερικανικής κωμωδίας. Ομως τώρα, ο Σεθ Ρόγκεν κι ο Ιβαν Γκόλντμαν, με την υποστήριξη της Sony, ετοιμάζονται για κάτι διαφορετικό...

Ο Σεθ Ρόγκεν κι ο Ιβαν Γκόλντμαν αγαπούν το λουκάνικό τους

Εχοντας επισφραγίσει την επιτυχημένη συνεργασία τους σε ταινίες σαν τα «Superbad», «Pineapple Express», «The Green Hornet» και, φυσικά, το «This Is the End», ο Σεθ Ρόγκεν κι ο Ιβαν Γκόλντμαν, οι δυο από τους ανθρώπους που έδωσαν χρώμα και… άρωμα στη σύγχρονη αμερικανική κωμωδία, ετοιμάζονται για κάτι λίγο διαφορετικό.

Η νέα τους ταινία θα λέγεται «Sausage Party» και θα είναι ένα δεδομένα ακατάλληλο γι’ ανηλίκους animation! Η ταινία, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Sony που αναλαμβάνει την παραγωγή, παρακολουθεί την προσπάθεια ενός λουκάνικου ν’ ανακαλύψει την αλήθεια σχετικά με τη δημιουργία και την ύπαρξή του. Αφότου πέφτει από το καροτσάκι του σούπερ μάρκετ, το Λουκάνικο και οι νέοι του φίλοι ξεκινούν ένα ταξίδι γεμάτο κινδύνους, διασχίζοντας το σούπερ μάρκετ και προσπαθώντας να φτάσουν στα ράφια τους πριν τις μεγάλες εκπτώσεις της 4ης Ιουλίου.

Διασκεδαστικό και φευγάτο. Τι άλλο περιμένατε; Ο Ρόγκεν και ο Γκόλντμπεργκ έχουν γράψει το σενάριο της ταινίας μαζί, με την υποστήριξη των Κάιλ Χάντερ και Αριελ Σαφίρ, βασισμένοι σε μια ιστορία που εμπνεύστηκε το ντουέτο παρέα με τον Τζόνα Χιλ, ο οποίος κρατά και τον τίτλο του executive producer. Την ταινία θα σκηνοθετήσουν ο Γκρεγκ Τίρναν και ο Κόνραντ Βέρνον που υπέγραψε το «Shrek 2».

Ο Ρόγκεν και ο Γκόλντμπεργκ συζητούν για το «Sausage Party» ήδη από το Comic-Con του 2010, όταν ο δεύτερος είχε χαρακτηρίσει το πρότζεκτ ως «μια εξαιρετικά βρώμικη παρωδία των ταινιών της Pixar, κάτι σαν το ‘Shrek’, αν ήταν απόλυτα κι επιθετικά ακατάλληλο».

Πάντως η Χάνα Μινγκέλα, η Πρόεδρος της Columbia Pictures, δηλώνει έτοιμη για όλα προκειμένου η ταινία να γίνει πραγματικότητα: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξανασυνεργαζόμαστε με τον Σεθ και τον Ιβαν. Αυτό το φιλμ έχει βγει από το ιερόσυλο, διαπεραστικό και ριψοκίνδυνο χιούμορ που έχουμε μάθει να περιμένουμε από τους δύο δημιουργούς. Η ιδέα να συνδυάσουμε το μοναδικό κωμικό πνεύμα τους με την τέχνη του animation είναι διασκεδαστική κι εμπνευσμένη. Είμαστε βέβαιοι ότι ο Σεθ, ο Ιβαν, ο Κόνραντ και ο Γκρεγκ θα φτιάξουν μια από τις πιο αξέχαστες ταινίες κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών.»

Οσο το Λουκάνικο τραβά το δρόμο του, θυμηθείτε γιατί μας άρεσε το «This Is the End» εδώ.