Buzz

O Σάσα Μπαρόν - Δικτάτορας - Κοέν απαγάγει τον Μάρτιν Σκορσέζε!

στα 10

Οχι στην πραγματικότητα φυσικά, αλλά για τις ανάγκες επεισοδίου του Saturday Night Live, στο οποίο ο Δικτάτορας του Σάσα Μπαρόν Κοέν τιμωρεί τον Μάρτιν Σκορσέζε επειδή του είχε υποσχεθεί πως το «Hugo» δεν θα διαρκεί περισσότερο από δύο ώρες !

O Σάσα Μπαρόν - Δικτάτορας - Κοέν απαγάγει τον Μάρτιν Σκορσέζε!

Συνεχίζοντας την προώθηση του «Δικτάτορα», της καινούριας του ταινίας στην οποία ο Σάσα Μπαρόν Κοέν υποδύεται έναν φανταστικό δικτάτορα Αλάντιν της χώρας της Γουαντίγια, ο βρετανός κωμικός εμφανίστηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Saturday Night Live's Weekend Update, καλεσμένος του Σεθ Μέγιερς.

Εκεί, ο Κοέν, ντυμένος φυσικά ως Δικτάτορας προσπάθησε να πείσει το δημοσιογράφο, το κοινό και όλο τον πλανήτη πως η ταινία του έχει πάρει διθυραμβικές κριτικές από τους μεγαλύτερους κριτικούς του πλανήτη και σε μια έξαρση δημιουργικού marketing θέλησε να επικυρώσει την αξία του φιλμ εκβιάζοντας τη θετική κριτική ενός μεγάλου σκηνοθέτη, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον Μάρτιν Σκορσέζε.

Θύμα απαγωγής του Δικτάτορα, ο Μάρτιν Σκορσέζε θα έκανε φυσικά τα πάντα για τον αγαπημένο του Κοέν (άλλωστε ήταν αυτός που του χάρισε τον καλύτερο ρόλο της καριέρας του, στο «Hugo»), ακόμη και να υποστεί μια κουκούλα στο κεφάλι του, καθώς και τις κατηγορίες του Αλάντιν πως το «Hugo» ήταν μεγάλο σε διάρκεια...

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω, διαβάστε περισσότερα για τον «Δικτάτορα» και μην βιάζεστε να καταλήξετε σε συμπεράσματα: όσο κι αν τον βαριόμαστε, ο Κοέν έχει το δικό του τρόπο να μας κάνει να γελάμε, έστω και με...το ζόρι!