Buzz

O Σάμιουελ Τζάκσον εγκαταλείπει το σινεμά, muthaphukkas!

στα 10

Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον έχει ένα βίντεο για εσάς: έναν εξομολογητικό μονόλογο για τους λόγους που εγκαταλείπει το σινεμά!

O Σάμιουελ Τζάκσον εγκαταλείπει το σινεμά, muthaphukkas!

Ο Ταραντινικός σταρ πήρε τους ρόλους του λίγο πιο σοβαρά από ό,τι έπρεπε; Εγκαταλείπει την ηθοποιία για να επιβάλει τον νόμο και την τάξη; Τουλάχιστον έτσι ανακοινώνει σε βίντεο που έγινε viral σε λίγες ώρες. «Εγκαταλείπω την ηθοποιία για να αναζητήσω μία ζωή στη επιβολή των νόμων...» λέει ανάμεσα σε άλλα.

Μάλιστα δεν σταματά εκεί. Μας δίνει παραδείγματα για το πώς η βαθιά, τρομαχτική φωνή του θα μπορούσε να κάνει τους κακοποιούς να το βάζουν στα πόδια πανικόβλητοι. Αν τον δείτε, και τον ακούσετε, δεν έχει κι άδικο...

Φυσικά όμως κάνει πλάκα. Στην ουσία ο Τζάκσον διαβάζει τον μονόλογο του χρήστη «adiddy» που κέρδισε σε διαγωνισμό του Prizeo. Η ιστοσελίδα είχε 300 συμμετοχές από τις οποίες επέλεξε αυτόν ως νικητήριο, με έπαθλο ό,τι πιο cool: να τον παίξει ο Σάμιουελ Τζάκσον στην κάμερα του κομπιούτερ του.

Ο διαγωνισμός ήταν μέρος καμπάνιας του Prizeo για να συγκεντρωθούν χρήματα για την έρευνα που θα καταπολεμήσει την ασθένεια του Αλτσχάιμερ, με τον Τζάκσον να δέχεται να συμμετάσχει, καθώς η αρρώστια έχει «επηρεάσει μέλη της οικογένειάς του».

Μία φάρσα λοιπόν, για καλό σκοπό. Κύριε Τζάκσον, δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από εσάς...