Buzz

O Σαμ Ράιμι επιστρέφει στη χώρα του Μάγου του Οζ!

στα 10

Αν και τα γυρίσματα του έχουν τελειώσει ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά το πρίκουελ του «Μάγου του Οζ» με τίτλο «Oz: The Great and Powerful» που υπογράφει ο Σαμ Ράιμι ανοίγει πολύ αργά τα χαρτιά του. Ενα πρώτο πόστερ, ωστόσο, μαγεύει ήδη...

O Σαμ Ράιμι επιστρέφει στη χώρα του Μάγου του Οζ!

Επιστρέφοντας μετά από τέσσερα χρόνια (ποιος μπορεί να ξεχάσει το «Drag Me to Hell»;), ο Σαμ Ράιμι επιστρέφει ταυτόχρονα και σε μια από τις πιο μυθικές χώρες του σινεμά, τη χώρα του Οζ.

Βασισμένο κι αυτό στο «The Wonderful Wizard of Oz» του Λ. Φρανκ Μπάουμ, όπου βασίστηκε και η ταινία - θρύλος του Βίκτορ Φλέμινγκ με τη Τζούντι Γκάρλαντ, το «Oz: The Great and Powerful», αφηγείται την ιστορία ενός ερασιτέχνη μάγου, του Οσκαρ Ντιγκς, ο οποίος φτάνει με αερόστατο στη χώρα του Οζ για να συναντήσει τρεις μάγισεες, οι οποίες δεν είναι σίγουρες πως ο πονηρός Ντιγκς είναι ο μάγος που όλοι περιμένουν σαν τον Μεσσία.

Η αρχική επιλογή του Σαμ Ράιμι που ήταν ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ, εγκαταλείφθηκε νωρίς για να συζητήθει το όνομα του Τζόνι Ντεπ και τελικά ο ρόλος να δοθεί στον Τζέιμς Φράνκο με τον οποίο ο Ράιμι είχε συνεργαστεί στην τριλογία του «Spider-Man». Μαζί του, στο ρόλο των τριών μαγισσών, η Μίλα Κούνις, η Ρέιτσελ Βάις και η Μισέλ Γουίλιαμς, συν ο Ζακ Μπραφ (διαβάστε περισσότερα εδώ) ανεβάζουν τον πήχη της φαντασίας στην ταινία που ενώ είναι έτοιμη εδώ και καιρό μεταφέρθηκε τελικά για το Μάρτιο του 2013.

Το πρώτο πόστερ που κυκλοφόρησε μπορεί να μην προδίδει πολλά για το image της ταινίας και το λουκ του Φράνκο ως μάγου, αλλά ξεκινάει ένα μαγικό ταξίδι προώθησης που μέχρι την άνοιξη του 2013 θα έχει πολλούς λαγούς να βγάλει από το καπέλο της!

Δείτε στο παρακάτω video το ρεπορτάζ από τα γυρίσματα της ταινίας που προέβαλλε το Entertainment Tonight