Buzz

Ο Σαμ Μέντες λέει όχι στον επόμενο Τζέιμς Μποντ

στα 10

Ο «Bond 24» είναι πράγματι στα σκαριά, αλλά από σήμερα αναζητά το βασικό του συστατικό: όχι ελιά για το μαρτίνι του, αλλά εμπνευσμένο σκηνοθέτη.

Ο Σαμ Μέντες λέει όχι στον επόμενο Τζέιμς Μποντ
Σαμ Μέντες και Ντάνιελ Κρεγκ στα γυρίσματα του «Skyfall»

Μπορεί το «Skyfall», η τελευταία περιπέτεια του Πράκτορα 007 που σκηνοθέτησε ο Σαμ Μέντες να είναι η πιο επιτυχημένη στην ιστορία της κινηματογραφικής σειράς, αλλά ο δημιουργός της αποφάσισε, απρόσμενα, να πει «όχι» στο επερχόμενο «Bond 24», προκειμένου να συγκεντρωθεί στις θεατρικές δουλειές του!

«Δυσκολεύτηκα πολύ», λέει ο Σαμ Μέντες σε συνέντευξή του στο Empire, «να απορρίψω την πολύ γενναιόδωρη πρόταση του Μάικλ Τζι Γουίλσον και της Μπάρμπαρα Μπροκόλι να σκηνοθετήσω την επόμενη ταινία του Μποντ. Το ‘Skyfall’ ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες στην επαγγελματική μου ζωή, αλλά έχω δεσμεύσεις στο θέατρο και σε άλλες συνεργασίες, όπως στις παραγωγές του Βασιλιά Λιρ και του Charlie and the Chocolate Factory που απαιτούν την αμέριστη προσοχή μου την ερχόμενη χρονιά κι ακόμα παραπέρα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που υπήρξα μέρος της οικογένειας του Μποντ κι ελπίζω ολόψυχα να έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί τους ξανά κάποια στιγμή στο μέλλον.»

Βέβαια... ποτέ μην πεις ποτέ, αλλά απ' ό,τι φαίνεται η απόφαση του Μέντες είναι οριστική.

Διαβάστε εδώ τι προβλέπεται για το «Bond 24» και το «Bond 25», που θα είναι δύο συνέχειες της ίδιας ταινίας.

Θυμηθείτε εδώ γιατί αγαπήσαμε το «Skyfall».