Buzz

O Σάια ΛαΜπεφ σκηνοθετεί τον Μέριλιν Μάνσον σε ένα φόρο τιμής στον Αλεχάντρο Γιοντορόφσκι

στα 10

Κρυφά ταλέντα αποκαλύπτει ο Σάια ΛαΜπεφ, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τον Μέριλιν Μάνσον σε ένα πρότζεκτ που περιλαμβάνει ένα φωτογραφικό άλμπουμ και ένα βίντεο κλιπ βγαλμένο μέσα από το σύμπαν του Αλεχάντρο Γιοντορόφσκι.

O Σάια ΛαΜπεφ σκηνοθετεί τον Μέριλιν Μάνσον σε ένα φόρο τιμής στον Αλεχάντρο Γιοντορόφσκι

Η αναφορά στον μεγάλο εκκεντρικό σκηνοθέτη από τη Χιλή, Αλεχάντρο Γιοντορόφσκι, δεν έρχεται από το πουθενά, αφού ο Μέριλιν Μάνσον θα πρωταγωνιστήσει στην καινούρια του ταινία, το «Αbel Kain» (συνέχεια, κατά τον Γιοντορόφσκι του «El Topo» του 1970), αν αυτή ποτέ γυριστεί.

Για την ώρα, ο Σάια ΛαΜπεφ, προσπαθώντας να αποτινάξει από πάνω του την ταμπέλα του ηθοποιού που παίζει με τα ρομπότ (βλ. «Transformers») ξεδιπλώνει τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του συνεργαζόμενος με τον Μάνσον στο πρότζεκτ «Born Villain». Αυτό θα αποτελείται από ένα φωτογραφικό άλμπουμ του ΛαΜπεφ και της κοπέλας του Καρολίν Φο και ένα βίντεο κλιπ με τον Μάνσον.

Υπάρχουν δύο τρόποι να καταλάβετε τι ακριβώς θα είναι αυτή η συνεργασία. Ο ένας είναι να δείτε παρακάτω το βίντεο κλιπ που σκηνοθέτησε ο ΛαΜπεφ και στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Μάνσον (με αρχική σκηνή κόπια της αρχικής σκηνής του «Holy Mountain» του Αλεχάντρο Γιοντορόφσκι και λοιπές τύπου «σοκαριστικές» εικόνες) και ο άλλος είναι να διαβάσετε πως ακριβώς ο ΛαΜπεφ συνάντησε τον άλλο του εαυτό: «Ζω στο Λος Αντζελες όλη μου τη ζωή. Και πάντοτε έπαιρνα για δεδομένο ό,τι μου συνέβαινε. Μια νύχτα, λίγους μήνες πριν, έπεσα πάνω στον Μέριλιν Μάνσον και μαζί περπατήσαμε λίγο στην πόλη στα μέρη που μεγάλωσα και στα μέρη που και οι δύο είχαμε αγαπήσει, ήπιαμε, φάγαμε, περάσαμε ωραία. Επέστρεψα στη διαδρομή που κάναμε και φωτογράφησα το τοπίο, ένωσα τα κτίρια με τους δρόμους και τα δέντρα με τις βιτρίνες των μαγαζιών. Βάλαμε και λίγη μουσική για να δώσει τον τόνο».

Φήμες θελουν τον ΛαΜπεφ στα πρώτα στάδια του αλκοολισμού. Ισως έτσι εξηγούνται τα περισσότερα από τα παραπάνω... Ο Μάνσον, από την άλλη, το χαβά του!