Buzz

Ο Σάια ΛαΜπεφ γδύνεται με κάθε αφορμή

στα 10

Αν δεν είναι... επιδειξιομανής, τότε ο Σάια ΛαΜπεφ είναι σίγουρα πολύ περήφανος για το γυμνό του σώμα, αφού δεν χάνει ευκαιρία να το διαφημίζει ακόμη και μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter.

Ο Σάια ΛαΜπεφ γδύνεται με κάθε αφορμή

Προσπαθώντας απεγνωσμένα να απεκδυθεί το ρόλο που του φόρτωσε ο Στίβεν Σπίλμπεργκ στο άνοιγμα της καριέρας του (βλ. «Transformers»), ο Σάια ΛαΜπεφ γδύνεται και κυριολεκτικά σε κάθε ευκαιρία, θεωρώντας πως αυτός ίσως είναι ένας τρόπος να πείσει τους πάντες για το «ταλέντο» του.

Μεταξύ μας, ο ΛαΜπεφ είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός - τουλάχιστον από τα δείγματα που έχει δείξει μέχρι σήμερα και αναφερόμαστε βασικά στο «The Company You Keep» του Ρόμπερτ Ρέντφορντ και το «Lawless» του Τζον Χίλκοουτ - και επίσης θα ήθελε πολύ να είναι κάτι σαν τον Τζέιμς Φράνκο, ένας multi-καλλιτέχνης δηλαδή με ανατρεπτικές ιδέες, ανεξάρτητες ταινίες, προκλητικές εμφανίσεις και όλα όσα φέρνουν κάποιον στο υψηλό επίπεδο του σύγχρονου hype.

Ετσι μετά την γυμνή του εμφάνιση στο βίντεο κλιπ των Sigur Ros που συζητήθηκε δεόντως (δείτε το εδώ), το αφιερωμένο στον Αλεχάντρο Γιοντορόφσκι βίντεο κλιπ που σκηνοθέτησε για τον Μέριλιν Μάνσον (δείτε το εδώ), το μικρού μήκους θρίλερ «Maniac» που σκηνοθέτησε από το πουθενά (δείτε το εδώ) και τη συμμετοχή του στο «Nymph()maniac» του Λαρς φον Τρίερ που καταφτάνει με hardcore ορέξεις (δείτε εδώ το teaser με τη συμμετοχή του), ο Σάια ΛαΜπεφ θέλει με κάθε τρόπο να προωθήσει το επιεικώς απαράδεκτο «Charlie Countyman» του Φρέντρικ Μποντ που βγαίνει σε λίγες εβδομάδες στην Αμερική και για να το καταφέρει πόσταρε στο λογαριασμό του στο twitter μια γυμνή του φωτογραφία.

2

Τα retweets πήραν φωτιά, αλλά οι φανατικοί ήθελαν τη φωτογραφία να μην κόβεται στο επίμαχο σημείο... Είμαστε σίγουροι πως ο Σάια ΛαΜπεφ επιφυλάσσεται για ακόμη πιο αποκαλυπτικά πράγματα στο μέλλον.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: