Buzz

Ο Σάια ΛαΜπεφ ετοιμάζεται για πραγματικό σεξ στο «Nymphomaniac» του Λαρς φον Τρίερ

στα 10

Αν υπάρχει ένας σκηνοθέτης που ξέρει να δημιουργεί hype γύρω από τις ταινίες του, αυτός είναι ο Μεγάλος Δανός: πειστήρια στην ακομπλεξάριστη εξομολόγηση του έτοιμου-για-όλα πρωταγωνιστή του στο «Nymphomaniac».

Ο Σάια ΛαΜπεφ ετοιμάζεται για πραγματικό σεξ στο «Nymphomaniac» του Λαρς φον Τρίερ
Ο Σάια ΛαΜπεφ, λίγο πριν γδυθεί για το «Nymphomaniac» του Λαρς φον Τρίερ

Ο Σάια ΛαΜπεφ έχει ήδη εξηγήσει ότι θα αλλάξει κατεύθυνση, από τα εμπορικά franchises τύπου «Ιντιάνα Τζόουνς» και «Transformers», προς τον πιο καλλιτεχνικό κινηματογράφο. Ισως δεν είχε εξηγήσει πόσο… βαθειά θα είναι αυτή η αλλαγή. Το έκανε, όμως, τώρα.

Μιλώντας στο MTV για την προώθηση του «Lawless», ο ΛαΜπεφ έδωσε αποκαλυπτικές πληροφορίες για το ρόλο του στη νέα ταινία του Λαρς φον Τρίερ, το πολυαναμενόμενο «Nymphomaniac». «Ναι, η ταινία είναι αυτό που νομίζετε ότι είναι. Στην αρχή του σεναρίου υπάρχει μια σημείωση που αποδεχτήκαμε όλοι, που λέει κατά βάση ότι οι σκηνές του σεξ θα είναι αληθινές. Κι οτιδήποτε είναι ‘παράνομο’ θα φαίνεται θολό. Αλλά κατά τα άλλα, όλα θα συμβούν πραγματικά.»

Οχι, δεν είναι έκπληξη ότι ο Λαρς φον Τρίερ θα έχει πραγματικό σεξ σε ταινία του, πόσο μάλλον όταν αυτή λέγεται «Nymphomaniac», αν κάτι είναι άξιο συζήτησης είναι η ικανότητα του Δανού σκηνοθέτη να πείθει τους ηθοποιούς του, όσο μεγάλου βεληνεκούς κι αν είναι αυτοί, να υποκλίνονται στις επιθυμίες του.

Το «Nymphomaniac» παρακολουθεί τις ερωτικές εμπειρίες μιας γυναίκας – την οποία υποδύεται η Σαρλότ Γκέινσμπουργκ, παλιά καραβάνα στα τερτίπια του Τρίερ από τον «Αντίχριστο» - από τα νεανικά της χρόνια μέχρι την ηλικία των 50. Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν ο Στέλαν Σκάρσγκααρντ, ο Γουίλεμ Νταφόε και η Νικόλ Κίντμαν, όλοι παλαιοί γνώριμοι του σκηνοθέτη.

Οσο για τον Σάια ΛαΜπεφ και τις τολμηρές του εμφανίσεις, για να διαπιστώσετε αν… θα σας αρέσει η ταινία, δείτε τον σε full frontal στο video clip των Sigur Ros.

Διαβάστε περισσότερα για το «Nymphomaniac»